Twitter додає відеострічку, як у TikTok

Twitter додає відеострічку, як у TikTok

14:56,
30 Вересня 2022
2102

Twitter додає відеострічку, як у TikTok

14:56,
30 Вересня 2022
2102
Twitter додає відеострічку, як у TikTok
Twitter додає відеострічку, як у TikTok
Соцмережа запроваджує декілька нових функцій, спрямованих на збільшення обсягів відеоконтенту.

Компанія Twitter запускає нові функції, щоб «полегшити користувачам перегляд і пошук відео на платформі». Зокрема, оновлює відеопрогравач та додає окрему стрічку відео. Про це повідомляє The Verge.

Щоб увійти у нову відеострічку з можливістю прокручування, як у TikTok, користувач повинен просто натиснути відео у своїй звичайній стрічці. Окрім того, при натисканні на ролик зображення розгорнеться на весь екран. Щоб вийти з програми перегляду та повернутися до оригінального твіту, треба натиснути стрілку назад у верхньому лівому куті екрану. Нова функція стане доступною в застосунку Twitter для iOS протягом наступних кількох днів. Соціальна мережа не повідомляє, коли стрічка відео буде доступною для користувачів Android.

Також Twitter додає «Відеокарусель» до вкладки «Дослідження». Користувачі побачать нову категорію «Відео для вас», яка пропонуватиме трендові відео. Відео на вкладці «Дослідження» вже доступні «у вибраних країнах» для користувачів iOS або Android.

Обидва оновлення спершу отримають люди, які використовують застосунок англійською мовою.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що  Facebook змінить алгоритм, щоб бути схожим на TikTok. Також копіювати китайську платформу для обміну відео намагаються YouTube та Instagram.

Фото: Twitter

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду