Twitter офіційно додає подкасти на свою платформу

Twitter офіційно додає подкасти на свою платформу

11:26,
26 Серпня 2022
1802

Twitter офіційно додає подкасти на свою платформу

11:26,
26 Серпня 2022
1802
Twitter офіційно додає подкасти на свою платформу
Twitter офіційно додає подкасти на свою платформу
Додавання подкастів є частиною планів компанії надати користувачам «універсальний, персоналізований аудіопункт».

Соціальна мережа оголосила, що інтегрує подкасти у свою платформу як частину нової вкладки Spaces. Оновлена вкладка Spaces і додані подкасти будуть доступні англомовної аудиторії з усього світу на iOS і Android. Про це повідомляє TechCrunch.

Редизайн представляє персоналізовані центри для користувачів під назвою «Станції», які групують вміст на основі різних тем, як-от новини, музика, спорт тощо. Рекомендації базуватимуться на темах і людях, за якими стежить користувач.

Користувачі Twitter матимуть доступ до персоналізованого вибору прямого ефіру та записів Spaces. У хабах також будуть представлені найпопулярніші подкасти з усього світу. Коли користувач натрапляє на подкасти, він може оцінити подкаст як великий або великий палець вниз, щоб повідомити Twitter, чи цікавий йому вміст.

«Інтеграція подкастів у Spaces, де аудіорозмови відбуваються в Twitter, — це ще один спосіб, яким ми продовжуємо інвестувати у творців аудіо. Щоб зробити це простим та інтуїтивно зрозумілим способом, який дозволяє слухачам просто натиснути «Відтворити» та продовжити, ми почали з переробленого аудіодоступу у вкладці «Простори», — йдеться в повідомленні Twitter у блозі.

За даними Twitter, 45% людей, які користуються Twitter у США, також щомісяця слухають подкасти, тож тепер компанія автоматично пропонуватиме подкасти, щоб допомогти користувачам знайти вміст на основі тем, які їх цікавлять.

Також найближчим часом Twitter планує розгорнуть функцію подкастів для настільних комп’ютерів.

Нагадаємо, що YouTube запускає спеціальну сторінку для подкастів. А в Україні запрацювали подкасти Spotify. У новому розділі можна знайти як українські, так і іншомовні випуски.

Фото: Рexels

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду