Відеоконтент Forbes Ukraine став доступним на Megogo

Відеоконтент Forbes Ukraine став доступним на Megogo

13:33,
26 Січня 2024
1212

Відеоконтент Forbes Ukraine став доступним на Megogo

13:33,
26 Січня 2024
1212
Відеоконтент Forbes Ukraine став доступним на Megogo
Відеоконтент Forbes Ukraine став доступним на Megogo
Цього місяця медіакомпанія та український OTT-сервіс оголосили про початок співпраці.

Відеоконтент, який раніше видання Forbes Ukraine публікувало на своєму ютуб-каналі, від 15 січня стало доступним на Megogo. Про це пресслужба українського OTT-сервісу повідомила «Детектор медіа» пресрелізом.

Відтепер на Megogo можна переглядати «Business Breakfast із Володимиром Федоріним», «Перший мільйон з Борисом Давиденком» та інші програми Forbes Ukraine.

Крім того, на Megogo будуть доступні ексклюзивні відеоінтервʼю: «Країна героїв», «Точка (без)контакту з Вірою Платоновою», «Головні ділові події країни» та «Голоси мирних».

Читайте також:

Як раніше писав «Детектор медіа», цього місяця седіасервіс Megogo оголосив про початок співпраці з радіо «Культура». Відтепер користувачі можуть послухати аудіоконтент з архівів не тільки в ефірі радіо «Культура», на сайті ukr.radio та подкаст-платформах, а також у зручний для себе час на Megogo в розділі «Аудіо».

Цього року четвертий сезон серіалу «Справжній детектив» виробництва HBO вийшов на медіасервісі Megogo одночасно зі світовою прем’єрою.

Сатиричний влог «Ньюспалм» від «Детектора медіа» і поета-сатирика Юрка Космини почав виходити на Megogo. Випуски проєкту, який являє собою тижневий огляд вітчизняного медіаабсурду та перлів ворожої пропаганди, можна переглядати цілодобово в режимі нонстоп на каналі «[M] Ньюспалм». 

Крім цього, з листопада минулого року проєкт «Детектора медіа» про тактики і практики російської дезінформації «Локшину замовляли?» також можна дивитися на Megogo.

Фото надала пресслужба Megogo

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду