Медіасервіс Megogo представив рейтинг популярності контенту за третій квартал

Медіасервіс Megogo представив рейтинг популярності контенту за третій квартал

17:45,
24 Жовтня 2023
2334

Медіасервіс Megogo представив рейтинг популярності контенту за третій квартал

17:45,
24 Жовтня 2023
2334
Медіасервіс Megogo представив рейтинг популярності контенту за третій квартал
Медіасервіс Megogo представив рейтинг популярності контенту за третій квартал
Медіасервіс розповів про найпопулярніші фільми, серіали, шоу, анімацію, які купували, передплачували або безкоштовно переглядали користувачі.

Медіасервіс Megogo представив рейтинг популярності контенту серед користувачів за підсумками третього кварталу 2023 року.

У категоріях «фільми», «серіали», «дитячий контент», «шоу» представлені по 10 найпопулярніших найменувань, що відібрані за загальною тривалістю переглядів та прослуховувань у годинах на медіасервісі, «фільми у покупці» за кількістю проданих одиниць.

Придбані фільми

Рейтинг фільмів, які купували глядачі на Megogo, очолює третя частина «Вартових галактики». У трійці лідерів також «Барбі» і «Трансформери: Час Звіроботів».

Серед блокбастерів від провідних кіностудій шосту позицію в рейтингу посіла українська трагікомедія «Люксембург, Люксембург» режисера Антоніо Лукіча, яка нещодавно отримала три нагороди від премії «Кіноколо».

Також до переліку потрапили «Аватар 2», «Втікач», «Русалонька», «Флеш», «Індіана Джонс і реліквія долі» та «Джон Уік 4».

Фільми за передплатою

У другому кварталі лідерство в категорії переглядів за передплатою тримав український фільм «Мирний-21». Але цього сезону він змістився на третю позицію, поступившись місцем бойовику «Топ Ґан: Меверік» та комедії «Загублене місто».

Далі в рейтингу жанри на будь-який смак: комедійний бойовик «Агент Джонні Інгліш: Нова місія», історична драма «Вавилон», сімейні пригоди «Великий червоний пес Кліффорд» та інші рейтингові сюжети — як культові, так і новинки.

Безкоштовний перегляд

У колекції безкоштовного контенту Megogo найпопулярнішим став бойовик «Гра тіней» з Ліамом Нісоном. А також «Підстава», «Русалка на суші», «Небезпечний елемент» та «Лікар: Учень Авіценни».

Наступну п’ятірку сформували українські стрічки: «Кіборги» Ахтема Сеітаблаєва, «Іловайськ 2014. Батальйон “Донбас”» Івана Тимченка, «Крути 1918» Олексія Шапарєва, «Ой!» Ольги Золотарьової та «Герой мого часу» Антоніни Ноябрьової.

Українське виробництво

Якщо говорити суто про українське кіно за різними типами доступу на Megogo, то ще з другого кварталу лідерство рейтингу тримає стрічка «Мирний-21» — воєнна драма 2023 року від режисера Ахтема Сеітаблаєва. Далі трійку формує «Люксембург, Люксембург» та «Снайпер. Білий Ворон (Розширена версія)». Загалом шість із десяти фільмів у списку мають воєнну та історичну тематику. Решта — комедійного жанру: «Скажене весілля 2», «Любов і блогери», «Ой!».

Серіали за передплатою

Усі три квартали 2023 року першу сходинку в топі найпопулярніших серіалів утримував постапокаліптичний серіал «Ходячі мерці». А от інші два учасники трійки лідерів змінилися — вгору піднялися «Жіночий лікар» та «Будиночок на щастя». 

У десятку ввійшли й інші українські серіали: «Колір пристрасті», «Дільничний з ДВРЗ», «Спіймати Кайдаша», «Розтин покаже». Серед відомих американських сюжетів глядачі часто дивилися «Мільярди», «Рей Донован», а також британський детективний серіал «Отець Браун». 

Безкоштовні серіали

Четвірка лідерів тримається третій квартал поспіль: це серіали «Папаньки», «Міст», «Кріпосна» та «Моя улюблена Страшко». Також цього сезону в десятку потрапив документальний серіал «Воїни» виробництва студії Megogo Originals. Він складається з шести частин, кожна з яких — це розповідь про військових, які до 24 лютого мали цивільні професії, але стали на захист країни.

Шоу за передплатою

У розділі «Шоу» лідером серед передплатників Megogo вже традиційно став український гумористичний проєкт «Дизель Шоу». Наступні три позиції також тримаються незмінно. Це шоу про виживання в дикій природі «Голі й налякані», улюблене автомобільне видовище «Топ Гір» та ігрове реаліті «Золота лихоманка». Решту рейтингу формують американські шоу від Discovery і BBC про риболовлю, весілля, подорожі та схуднення.

Безкоштовні шоу

Якщо минулого сезону глядачі Megogo вибирали безкоштовні шоу за різними хобі, то цього кварталу — в пріоритеті подорожі та розважальні програми. Почесне перше місце тримає авторський проєкт «Світ навиворіт» Дмитра Комарова, який показує неймовірні місця нашої планети. За ним трійку формують комедійне скетч-шоу «На трьох» та ситком «Вижити за будь-яку ціну».

Також до десятки лідерів увійшли сімейні проєкти про іграшки та розіграші, рибальський блог, історії мандрівника-військового Ігоря Захаренка та вокальне шоу «Голос країни».

Мультфільми за передплатою

У п’ятірці топів за передплатою на першому місці з’явився новий фаворит — «Їжак Сонік 2». Він змістив на сходинку нижче незмінного лідера попередніх кварталів — мультик «Зоотрополіс». А от наступні три позиції тримаються стабільно: хоробра «Ваяна», легендарні «Тачки» та захоплива «Корпорація монстрів».

Анімаційні серіали за передплатою

Дует лідерів продовжує закріплювати свої позиції — це «Губка Боб Квадратні Штани» та «Щенячий патруль». Порівняно з попереднім кварталом, популярності додали «Лего Ніндзяго: Майстри Спiнжитсу. Сини Гармадону», які обігнали близьких за тематикою «Черепашок-ніндзя». Також у рейтинг увійшло кілька мультсеріалів для наймолодших — як розважальних, так і розвивальних.

Безкоштовні анімаційні серіали

Минуло вже 25 років з моменту виходу першої серії мультсеріалу «Оггі та кукарачі», а він і досі підкорює глядачів по всьому світу та очолює топ безкоштовних переглядів на Megogo. Слідом за ним іде «такий один в нас на мільйон» — «Пес патрон», який підкорив не тільки малечу, але й дорослих. До речі, цього разу він не єдиний український мультсеріал у рейтингу — до нього приєдналися «Пригоди Котигорошка та його друзів» та український анімаційний серіал «Козаки. Футбол», продовження культового проєкту «Як козаки у футбол грали».

Нагадаємо, 18 жовтня на медіасервісі Megogo відбулася премʼєра четвертого сезону популярного серіалу від НВО «Спадкоємці». Його озвучення українською мовою на замовлення Megogo здійснила студія Sunnysiders Audiovisual. 

Фото: Megogo

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду