ms.detector.media
Марина Баранівська
26.01.2024 13:33
Відеоконтент Forbes Ukraine став доступним на Megogo
Відеоконтент Forbes Ukraine став доступним на Megogo
Цього місяця медіакомпанія та український OTT-сервіс оголосили про початок співпраці.

Відеоконтент, який раніше видання Forbes Ukraine публікувало на своєму ютуб-каналі, від 15 січня стало доступним на Megogo. Про це пресслужба українського OTT-сервісу повідомила «Детектор медіа» пресрелізом.

Відтепер на Megogo можна переглядати «Business Breakfast із Володимиром Федоріним», «Перший мільйон з Борисом Давиденком» та інші програми Forbes Ukraine.

Крім того, на Megogo будуть доступні ексклюзивні відеоінтервʼю: «Країна героїв», «Точка (без)контакту з Вірою Платоновою», «Головні ділові події країни» та «Голоси мирних».

Читайте також:

Як раніше писав «Детектор медіа», цього місяця седіасервіс Megogo оголосив про початок співпраці з радіо «Культура». Відтепер користувачі можуть послухати аудіоконтент з архівів не тільки в ефірі радіо «Культура», на сайті ukr.radio та подкаст-платформах, а також у зручний для себе час на Megogo в розділі «Аудіо».

Цього року четвертий сезон серіалу «Справжній детектив» виробництва HBO вийшов на медіасервісі Megogo одночасно зі світовою прем’єрою.

Сатиричний влог «Ньюспалм» від «Детектора медіа» і поета-сатирика Юрка Космини почав виходити на Megogo. Випуски проєкту, який являє собою тижневий огляд вітчизняного медіаабсурду та перлів ворожої пропаганди, можна переглядати цілодобово в режимі нонстоп на каналі «[M] Ньюспалм». 

Крім цього, з листопада минулого року проєкт «Детектора медіа» про тактики і практики російської дезінформації «Локшину замовляли?» також можна дивитися на Megogo.

Фото надала пресслужба Megogo

ms.detector.media