На Megogo стартує четвертий сезон серіалу «Спадкоємці», озвучений українською

На Megogo стартує четвертий сезон серіалу «Спадкоємці», озвучений українською

15:30,
18 Жовтня 2023
2458

На Megogo стартує четвертий сезон серіалу «Спадкоємці», озвучений українською

15:30,
18 Жовтня 2023
2458
На Megogo стартує четвертий сезон серіалу «Спадкоємці», озвучений українською
На Megogo стартує четвертий сезон серіалу «Спадкоємці», озвучений українською
Автори:
Головний герой серіалу в українській локалізації отримав голос легенди українськомовного дублювання Євгена Малухи.

18 жовтня на медіасервісі Megogo — премʼєра четвертого сезону популярного серіалу від НВО «Спадкоємці». Його озвучення українською мовою на замовлення Megogo здійснила студія Sunnysiders Audiovisual. Про це «Детектору медіа» повідомили в медіасервісі. 

Сатирично-комедійно-драматичний серіал «Спадкоємці», як відомо, вийшов на HBO у 2018 році й миттєво зірвав джекпот, діставши кілька номінацій на премії «Золотий глобус» та ставши тріумфатором «Еммі»-2020. Після того він був продовжений на два сезони (третій сезон мав вийти наприкінці 2020 року, але виробництво відклали через пандемію).

Трейлер четвертого сезону серіалу «Спадкоємці» українською

Фінальний епізод «Спадкоємців» побачив світ наприкінці травня 2023-го. Четвертий і останній сезон серіалу став однією з головних кіноподій цього року. Підтвердженням цьому є той факт, що «Спадкоємці» потрапили до номінантів премії «Еммі»-2023 і претендують на цілих 27 статуеток. Відразу трьох акторів серіалу номіновано на найкращу чоловічу роль: Браяна Кокса, Кірана Калкіна та Джеремі Стронга.

Автор серіалу — талановитий британський сценарист і режисер Джессі Армстронг, серед заслуг якого — ситком «Піп-шоу» і номінація на «Оскара» за політичну сатиру «Петля». Кілька років тому Армстронг написав сценарій про життя медіамагната Руперта Мердока, власника корпорації 21st Century Fox і (в різний час) численних таблоїдів. Утім сценарій не екранізували, але історія Мердока якоюсь мірою лягла в основу серіалу «Спадкоємці».

Головний персонаж «Спадкоємців», голова сімейства Лоґан Рой, в українській локалізації отримав голос легенди українськомовного дублювання, актора театру й кіно Євгена Малухи. Малуха відомий за озвучуванням таких культових персонажів, як Альф, Гомер Сімпсон та лікар Хаус.

Актор театру і кіно Євген Малуха

«За своєю масштабністю серіал ставлять в один ряд з такими епічними проєктами, як “Твін Пікс”, “Гра престолів” та “Чорнобиль”», — зауважують в Megogo і повідомляють про те, що всі чотири сезони «Спадкоємців» уже зараз можна переглянути ексклюзивно на медіасервісі українською мовою від  Sunnysiders Audiovisual. Весь контент НВО доступний за передплатами «Максимальна» або окремою передплатою «НВО». 

Дотримуючись мети досягти 100% контенту HBO українською мовою, медіасервіс активно інвестує у створення українських доріжок для контенту, які не мають українського перекладу. Зокрема, над озвучуванням працює власна студія Megogo Voice, а також ряд українських студій, що виготовляють переклад на замовлення Megogo.

Фото: Megogo

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду