Медіасервіс Megogo запустив новий розділ — «Megogo Освіта»

Медіасервіс Megogo запустив новий розділ — «Megogo Освіта»

13:25,
1 Вересня 2023
1828

Медіасервіс Megogo запустив новий розділ — «Megogo Освіта»

13:25,
1 Вересня 2023
1828
Медіасервіс Megogo запустив новий розділ — «Megogo Освіта»
Медіасервіс Megogo запустив новий розділ — «Megogo Освіта»
У ньому зібрали понад тисячу лекцій провідних онлайн-шкіл та інститутів для дітей і дорослих.

Медіасервіс Megogo запустив новий розділ — «Megogo Освіта». У ньому зібрані понад тисяча лекцій провідних онлайн-шкіл та інститутів для дітей та дорослих. Наразі користувачам пропонуються чотири основні теми: «IT, бізнес і креатив», «Освіта для дітей», «Англійська мова» та «Саморозвиток», повідомила пресслужба компанії.

Перед створенням розділу медіасервіс провів внутрішнє дослідження серед користувачів, яке показало, що 71% цікава онлайн-освіта, а 73% батьків готові залучати дітей до онлайн-навчання.

Лекції в межах розділу «Megogo Освіта» доступні як безкоштовно, так і платно, залежно від контенту.

«Перевагою розділу є можливість вивчати освітній контент десятків шкіл та інститутів в одному місці з різних девайсів, а також ознайомитись з бажаною школою поступово, до придбання повного курсу», — зазначено у повідомленні.

Зокрема, на «Megogo Освіта» можна безкоштовно подивитися контент від національної едьютейнмент-платформи «Дія.Освіта». Поміж доступних програм — освітні серіали з опанування різних професій: «Базовий курс введення в бізнес», «Дата-аналітик. Вступ до Excel», «Дизайнер інтер'єру», «Режисер монтажу» та інші.

Також представлені освітні продукти онлайн-інституту Projector. Частину курсів можна буде переглянути безкоштовно або придбати окремо. Контент інституту буде доступний тільки на «Megogo Освіта» та власній платформі Projector.

Також на сервісі можна буде ознайомитися з контентом таких платформ як: IAMPM, CASES, Genesis Academy, ALOHA Language School, Green Forest, booyya.com, ProMovu, flexiblebody.online, Pedan Buro, GoITeens та інших. Бібліотека буде надалі поповнюватися.

Зазначимо, сьогодні, 1 вересня, на «Megogo Освіта» транслювали урок про підтримку ментального здоров’я учнів «Ти як? Повертаємось до школи!».

Фото: Megogo

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду