Фільм «Королі репу» вийшов на Megogo

Фільм «Королі репу» вийшов на Megogo

15:55,
2 Жовтня 2023
1601

Фільм «Королі репу» вийшов на Megogo

15:55,
2 Жовтня 2023
1601
Фільм «Королі репу» вийшов на Megogo
Фільм «Королі репу» вийшов на Megogo
У фільмі свої акторські здібності вперше випробував співак Wellboy.

На стримінговій платформі Megogo з 2 жовтня доступна для перегляду стрічка Мирослава Латика «Королі репу» з Михайлом Дзюбою та Антоном Вельбоєм у головних ролях.

Фільм «Королі репу» — історія 17-річного хлопця Діми на прізвисько «Казан» та його друга Жені «Арахіса», які складають реп і мріють стати відомими виконавцями.

«Головні персонажі, Казан і Арахіс, проживають у звичайному українському селі та мають спільну мрію — стати відомими реп-виконавцями, аналогічно американському артисту Lil Peep з тату на всьому тілі, оверсайз-сорочкою та кепкою. У селі існує молодіжний клуб, де вони проводять час, а також Свєта, в яку закохався Казан, — ідеться в анотації стрічки. — Щоб здобути Свєту, Казан вирішує заробити гроші і вступає у спільноту нових "друзів", які виявляються бандитами».

Фільм «Королі репу» став дебютною стрічкою в повному метрі для виконавців трьох головних ролей: акторів Михайла Дзюби (Казан) і Карини Химчук (Свєта), а також для репера Антона Вельбоя (Арахіс). Разом із ними знімалися відомі актори, такі як Ірма Вітовська, Олена Узлюк, Юрій Кулініч, Дмитро Хом’як, Андрій Борис.

Важливим елементом фільму «Королі репу» є музична складова. Композитором і саундпродюсером стрічки є Павло Ленченко, відомий як музикант і композитор Cepasa. У «Королях репу» звучать його треки на слова режисера Мирослава Латика й актора Михайла Дзюби. У стрічці також звучать композиції від Kalush, Kazka та Krechet, які вдало доповнюють колорит та атмосферу фільму.

Стрічка «Королі репу» виробництва Kristi Films за участі UPHub вийшла за підтримки Державного агентства України з питань кіно й Міністерства культури та інформаційної політики України. Її бюджет склав понад 26 мільйонів гривень.

На фото: Казан і Арахіс із фільму «Королі репу»

Фото: kristifilms

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду