Перегляди гри Hogwarts Legacy побили рекорд на Twitch

Перегляди гри Hogwarts Legacy побили рекорд на Twitch

17:50,
8 Лютого 2023
2512

Перегляди гри Hogwarts Legacy побили рекорд на Twitch

17:50,
8 Лютого 2023
2512
Перегляди гри Hogwarts Legacy побили рекорд на Twitch
Перегляди гри Hogwarts Legacy побили рекорд на Twitch
Пряму трансляцію гри одночасно дивилося більше мільйона людей

Пікові перегляди Hogwarts Legacy, нової відеогри у всесвіті «Гаррі Поттера», на стримінговому сервісі Twitch досягли 1 253 916 одночасних глядачів. Ці дані оприлюднені на платформі TwitchTracker

Таким чином Hogwarts Legacy стала найпопулярнішою single-player (сюжетним проектом для одного гравця) грою в історії платформи. І п’ятнадцятою найпопулярнішою за переглядами грою взагалі. Попередні чотирнадцять місць посідають змагальні ігри для кількох гравців або публічні заходи. 

Подібного результату Hogwarts Legacy досягла 7 лютого 2023 року, у день, коли гра стала доступна виключно власникам Deluxe-версії. І вони почали транслювати своє проходження іншим. 

Попередній рекорд — 1,140 млн одночасних глядачів — встановила польська гра Cyberpunk 2077 у грудні 2020 року. 

Нагадаємо, що Hogwarts Legacy — це пригодницька відеогра у всесвіті «Гаррі Поттера», події якої розгортаються за сто років до подій оригінальних книг. Гравцю належатиме створити власного персонажа, який потрапить на навчання у школу магії та чар Гоґвартс. 

Вихід гри супроводжується скандалами та навіть закликами бойкотувати продукт, адже частину прибутків від нього отримує авторка оригінальної серії книг Джоан Роулінг. Що не раз відзначалася в соціальних мережах неоднозначними заявами на адресу трансгендерних людей. Детальніше про цю ситуацію читайте в матеріалі «Детектора медіа» Та, яку не можна називати. Як ім’я Роулінг зникає із творів за «Гаррі Поттером»

Скриншот: офіційний сайт Hogwarts Legacy

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду