Головні анонси State of Play від Sony PlayStation

Головні анонси State of Play від Sony PlayStation

21:22,
24 Лютого 2023
1333

Головні анонси State of Play від Sony PlayStation

21:22,
24 Лютого 2023
1333
Головні анонси State of Play від Sony PlayStation
Головні анонси State of Play від Sony PlayStation
П'ять ігор для віртуальної реальності, перша повноцінна демонастрація «Загону самогубців» та динозаври у старшій школі

Під час онлайн-презентації State of Play компанія Sony PlayStation показала близько 15 відеоігрових проектів. Серед них п’ять нових ігор для окулярів віртуальної реальності PS VR 2, анонси від студій-партнерів та новини щодо оголошених раніше релізів. Найцікавіші проекти нижче.

Роуглайк у віртуальній реальності The Foglands, який поєднує елементи горору, вестерну та стімпанку.

Гра у віртуальній реальності про виживання у джунглях Амазонки Green Hell

Before Your Eyes («Перед вашими очима») має нагороду «Бафта», її події розгортаються в загробному житті, а керуванням ігрових процесом здійснюється очима за допомогою технологій віртуальної реальності. 

Tchia — це гра, що надихається островами Нової Каледонії в Тихому океані. Пісочниця, де гравці зможуть «вселятися» в риб, птахів та предмети. 

Автори рекламують Goodbye Volcano High як гібрид між симулятором музичних інструментів, історією про дорослішання та інтерактивним фільмом. По суті гра розповідає про динозаврів, які дізналися, що кінець близько й намагаються щось встигнути у своєму житті. 

Street Fighter 6 — це чергове продовження гри 1987 року, яка стартувала ще на аркадних автоматах. У цьому трейлері автори анонсують нових та повернення старих персонажів.

Ще одне повернення, але цього разу буквальне, — Resident Evil 4. Гра 2005 року, але з оновленою графікою та ігровим процесом. 

Перша повноцінна презентація ігрового процесу Suicide Squad: Kill the Justice League. Із ролику можна дізнатися, що ігронізація коміксу DC буде грою-сервісом. Тобто роками підтримуваним проектом, для якого розробники обіцяють випускати різноманітні доповнення. У «Загін самогубців» можна буде грати вчотирьох, але навіть для самостійного проходження знадобиться постійний зв’язок із мережею. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду