Новий серіал про Гаррі Поттера продюсуватиме Джоан Роулінг

Новий серіал про Гаррі Поттера продюсуватиме Джоан Роулінг

12:10,
13 Квітня 2023
14439

Новий серіал про Гаррі Поттера продюсуватиме Джоан Роулінг

12:10,
13 Квітня 2023
14439
Новий серіал про Гаррі Поттера продюсуватиме Джоан Роулінг
Новий серіал про Гаррі Поттера продюсуватиме Джоан Роулінг
Серіал від Warner Bros. Discovery має стати глибинною деталізацією «поттеріани».

Американський стрімінговий сервіс Max створить серіал, заснований на серії книг про Гаррі Поттера. Про це повідомила компанія Warner Bros. Discovery, яка обєднала в Max платформи НВО Max та Discovery+.

«Мах замовив перший в історії телесеріал за сценарієм «Гаррі Поттера» — точну адаптацію культових книг», — йдеться у дописі.

У серіалі буде новий акторський склад, а Джоан Роулінг стане його виконавчою продюсеркою. Серіал зніматимуть впродовж 10 років. Кожен сезон базуватиметься на одній із семи книг Джоан Роулінг.

«Я з нетерпінням чекаю на можливість стати частиною цієї нової адаптації, яка включатиме глибину і деталізацію, яку можна забезпечити лише у повнометражному телесеріалі», — сказала письменниця.

Над проєктом також працюватимуть продюсер фільмів серії «Фантастичні звіри» Ніл Блер і Рут Кенлі-Леттс.

«Ми раді надати глядачам можливість відкрити для себе Гоґвортс зовсім по-новому… У партнерстві з Warner Bros. Television і Джоан Роулінг новий серіал Max Original глибоко порине в кожну з культових книг, якими шанувальники продовжували насолоджуватися всі ці роки», — повідомив гендиректор HBO & Max Content Кейсі Блойс.

Уточнимо, що анонс зйомок серіалу компанія Warner Bros. Discovery зробила під час представлення ребрендингу стрімінгового сервісу НВО% відтепер він називається Max.

Зазначимо, франшиза «Гаррі Поттера», якою володіє Джоан Роулінг, вважається однією з найуспішніших у книжковій та телевізійній індустрії: продано понад 500 мільйонів примірників семи книг «поттеріани», а а перегляди фільмів зібрали понад 8 мільярдів доларів.

Нагадаємо, 1 січня 2022 року HBO показав спецепізод «Гаррі Поттера». Його створили з нагоди 20-річчя виходу першого фільму.

Фото: @hbomax/ youtube

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду