Фільми та ігри, у яких нищать Росію. Оновлюється

Фільми та ігри, у яких нищать Росію. Оновлюється

09:00,
25 Лютого 2022
4937

Фільми та ігри, у яких нищать Росію. Оновлюється

09:00,
25 Лютого 2022
4937
Фільми та ігри, у яких нищать Росію. Оновлюється
Фільми та ігри, у яких нищать Росію. Оновлюється
Ескапізм, культурне збагачення та мертві росіяни. Заспокійливе для тих, хто хоче і може відволіктися від новин.

Збройні сили України наповнюють російськими військовими мішки для трупів, цивільні переповнюють благодійні фонди, західні країни поступово перетворюють Росію у РНР. Але інколи треба відволіктися від новин на невеликий ескапізм. Тому «Детектор медіа» зібрав для вас тематичний перелік фільмів та ігор, аби трохи виплеснути емоції. 

«Місія Нездійсненна. Протокол Фантом»

Це четверта частина пригод Тома Круза, у якій герой бореться з психопатом із ядерною зброєю. Підстаркуватий терорист вірить, що війна принесе користь. А Том Круз тим часом вірить у себе. Одна зі сцен фільму відбувається у Кремлі й після неї у Кремлі більше нічого не відбувається. 

Red Alert

Це серія стратегій в сетингу альтернативної історії, де СРСР оголосив війну НАТО. Ігровий процес полягає в тому, що ви будуєте базу, збираєте армію, влаштовуєте «просто навчання» біля бази росіян. Можна збивати літаки, топити кораблі, зупиняти танки. Розважайтеся.

Смерть Сталіна

Лідер Росії помирає. Просякнута одноосібною владою та бюрократією країна виявляється до такого не готовою й у ній починаються треш, безумство та боротьба за владу. Формально це сюрреалістична сатирична комедія. Але на фоні останніх засідань Радбезу Росії виявляється, що стрічка майже документальна. 

Call of Duty 4. Modern Warfare 

Ця гра вийшла у 2007 році, але послухайте її опис, причому спеціально з російської «Вікіпедії»: «Российский ультранационалист, стремясь восстановить СССР, пользуется ситуацией нестабильности в стране и планирует захватить власть в России и присоединить к ней новые территории». Вам належить грати за американського військового, який вводить санкції прямо у противника.

«Джеймс Бонд. Золоте око»

Холодна війна начебто закінчилася, а СРСР розпався, проте дехто зі зброєю масово знищення цього досі не зрозумів. Аби передати глибоке занепокоєння, британська розвідка відправляє свого найкращого дипломата — Джеймса Бонда. В одній зі сцен він катається на танку по Санкт-Петербургу. Дивіться, якщо не боїтеся спойлерів до майбутніх дій ЗСУ. 

Civilization

«Цивілізація» — це глобальна стратегія, у якій ви розвиваєте свою державу з практично кам’яного віку до підкорення космосу. У партії беруть участь реальні країни, а механіки гри дозволяють взаємодіяти з ними різними способами: дипломатично, культурно, релігійно, бойовими людиноподібними роботами. Витративши достатньо часу, ви можете, без жартів, керувати історією планети. Об’єднати проти Росії увесь світ, знищити Москву на етапі заснування, анексувати Ростовську область. У «Цивілізації» можна навіть накласти дієві санкції. 

«Чудо»

Ця історія заснована на реальній події: матчі проти російської збірної, яка використовувала страх як зброю та здавалася непереможною. Здавалася.

Battlefield

Ціла серія ігор про війну між США та Росією в різних часових періодах. Ігровий процес підпадає під народне визначення «стрілялка». Та розгортається на величезних картах із артилерією, бронетехнікою й авіацією. Можете не більше дотримуватися мінських домовленостей.

«Наші котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмеженої антитерористичної операції з елементами тимчасового воєнного стану»

Вираз «комедія про війну» може звучати дивно. Але спробуйте подивитися «Наших котиків» і самі все зрозумієте. Це історія про те, як звичайні українські хлопці зупиняють імперію зла. Абсурдна, але не така абсурдна, як надії Росії.

«Козаки»

Культова українська стратегія, у якій ви можете взяти під контроль власне козацьке військо та виправити помилку Богдана Хмельницького. Крім нашої країни, тут є можливість грати за численних сусідів. І не слухайте людей, які кажуть, що на їхньому фоні військо козаків виглядає незбалансовано сильним. Гра просто реалістична.

Додавайте свої варіанти у коментарях. І не дивуйтеся, якщо почнете дещо цінувати росіян. На фоні дій наших військових ми цінуємо росіян, бо швидко та масово їх втрачаємо. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Василь
15:36 / 25.02.2022
Ігри Paradox Interactive. Підходять EU4, де Московію можна знищити за незалежну Рутенію, та HOI4, в якому можна за США, чи ще когось захопити Радянський Союз.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду