Twitch повідомив про витік даних

Twitch повідомив про витік даних

11:47,
7 Жовтня 2021
1970

Twitch повідомив про витік даних

11:47,
7 Жовтня 2021
1970
Twitch повідомив про витік даних
Twitch повідомив про витік даних
Автори:
За даними ЗМІ, Twitch втратив понад 125 Гб даних.

Стримінговий сервіс Twitch від Amazon 6 жовтня повідомив про витік даних через помилку в зміні конфігурації сервера платформи.

«Ми дізналися, що деякі дані потрапили в інтернет через помилку в зміні конфігурації сервера Twitch, до якої згодом отримала доступ зловмисна третя сторона. Наші групи терміново працюють над розслідуванням інциденту. Оскільки розслідування триває, ми все ще перебуваємо в процесі детального вивчення впливу», — йдеться в повідомленні.

The Verge пише, що Twitch втратив понад 125 Гб даних: хакери отримали вихідний код сервісу і додатків, конфіденційну інформацію про компанію, заробітки стримерів та про інструменти внутрішньої безпеки Twitch, а також файли нового проєкту — майбутнього конкурента Steam.

За словами представників Twitch, у сервісу немає підтвердження, що витік містить облікові дані користувачів. У Twitch також додали, що не зберігають повні номери кредитних карток користувачів, тому їх не розкриють. The Verge уточнює, хоча витік не містить інформації про паролі та адреси користувачів Twitch, це не означає, що хакери не отримали цю інформацію. Тому видання рекомендувало змінити пароль Twitch і включити двофакторну автентифікацію облікового запису.

Нагадаємо, у квітні 2021 року соціальна мережа Twitch заблокувала понад 7,5 млн акаунтів, які нібито накручували фальшиву активність на платформі. Йдеться про накрутку кількості переглядів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду