Українська легенда, нові супергерої Марвел та повернення на Пандору. Найгучніші ігри E3 2021

Українська легенда, нові супергерої Марвел та повернення на Пандору. Найгучніші ігри E3 2021

18:09,
15 Червня 2021
2159

Українська легенда, нові супергерої Марвел та повернення на Пандору. Найгучніші ігри E3 2021

18:09,
15 Червня 2021
2159
Українська легенда, нові супергерої Марвел та повернення на Пандору. Найгучніші ігри E3 2021
Українська легенда, нові супергерої Марвел та повернення на Пандору. Найгучніші ігри E3 2021
Індустрія відеоігор наполегливо радить вам завести друзів

Цьогорічна відеоігрова конференція E3 (Electronic Entertainment Expo) виявилася  багато в чому розчаровуючим заходом. Гравців не здивували захоплюючими прем’єрами. Чимало очікуваних новинок пропустили виставку (переживання з приводу Hogwarts Legacy посилюються). Компанії, які раніше славилися якісними сюжетними іграми для одного гравця, анонсували нові проекти у значно прибутковішому та переповненому багатокористувацькому сегменті. Але не спішіть засмучуватися! Цікаві ігри на E3 теж були. MediaSapiens зібрав для вас найгучніші анонси 11-14 червня.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля

Дата виходу: 22 квітня 2022 року (як показує досвід, її ще неодноразово перенесуть)

Трейлер гри від українських розробників став найпопулярнішим у межах презентації Xbox. У п'яти хвилинному відео глядачам продемонстрували зовнішній вигляд, озвучку, перестрілки, монстрів, натяки на сюжет та головне — густу атмосферу нового «Сталкера». Попередня частина вийшла більше десяти років тому, а сама серія стала без перебільшення легендарною на теренах колишнього СРСР. Тепер гравці нарешті зможуть повернутися в Зону відчуження, де на них, за обіцянками розробників, чекатимуть нелінійний сюжет та покращена система симуляції життя A-life 2.0. Новий «Сталкер» отримає повну українську локалізацію. Хоча студія вже встигла потрапити в невелику біду: англійською гра чомусь називається Heart of Chernobyl, а не Chornobyl. 

Elden Ring

Дата виходу: 21 січня 2022 року

Після двох років мовчання з моменту анонсу Хідетака Міядзакі нарешті показав кадри своєї нової гри. Цей автор славиться хардкорними творіннями, у яких гравці більшість часу дивляться на напис «Ви померли». Тож цілком логічно, що для роботи над Elden Ring, майстер покликав Джорджа Мартіна: автор «Пісні Льоду та Полум’я» вигадав тамтешню детальну міфологію та історію. Подібне пропрацювання можна зрозуміти, адже це буде перший проект Міядзакі з повністю відкритим світом. Ґеймери зможуть досліджувати його в будь-якому напрямку, аби зібрати уламки того самого Кільця з назви гри. До місця свого убивства дадуть доїхати на коні.

Starfield

Дата виходу: 11 листопада 2022 року (11 річниця Skyrim)

Компанія Bethesda, відома за своїми рольовими іграми в жані фентезі (The Elder Scrolls) та постапокаліпсису (Fallout), нарешті показала кадри рольової гри в космосі. У тизері немає ігрового процесу, але можна роздивитися візуальний стиль, який автори називають «НАСА-панк». Тобто світ та технології будуть науково-фантастичними, а не просто фантастичними як у «Зоряних війнах». Гравцям обіцяють фірмову свободу дій та дослідження, а також складнішу рольову систему. Гра настільки очікувана, що на Reddit уже є розбір двохилинного тизера на 48 сторінок. Єдина очевидна проблема: ви не зможете пограти в Starfield на PlayStation. 

Guardians of the Galaxy

Дата виходу: 26 жовтня 2021 року

Після біблійного провалу гри «Месники» Square Enix презентує нових супергероїв Марвел — «Стражів галактики». Цього разу проект розрахований на одного користувача: гравці візьмуть на себе пряме керування Пітером Квілом, більше відомим як Star-Lord. Іншим членам «Стражів» дадуть віддавати прості накази. Крім перестрілок, ґеймерам належить приймати рішення: наприклад, кого з членів команди підтримати в суперечці чи використати в якості приманки. Лишається тільки одне питання: де нова Deus Ex?

Battlefield 2042

Дата виходу: 22 жовтня 2021 року

Знаменита серія шутерів повертається після трирічної перерви. І що це за повернення. Забудьте про повільні бої часів Другої світової війни, тепер у нас тут вінгсьюти, крюки-кішки, зміна спорядження на ходу, 128 гравців в одному матчі та торнадо. Так, події гри розгортатимуться в недалекому майбутньому, коли людство спіткала кліматична катастрофа. Тож до фірмового хаосу з танків, бомбардувальників, піхоти та падаючих будівель тепер додалися ще і стихійні лиха. А от сюжетної кампанії в нової частини не буде. Так, у попередніх Battlefield був сюжет. 

Avatar: Frontiers of Pandora

Дата виходу: 2022 рік

Про проект студії Ubisoft поки що відомо вкрай мало. Ми гратимемо за на’ві, події розгортатимуться у відкритому світі з видом від першої особи. Сюжет гри не буде прямо пов’язаний із фільмами Джеймса Кемерона.

Redfall

Дата виходу: літо 2022 року

Містечко Редфолл осадили вампіри і вам самотужки чи зі ще трьома друзями належить його врятувати. Студія Arkane славиться своїми неймовірно глибокими та варіативними проектами для одного гравця. Тож анонс кооперативного шутера у відкритому світі викликає зрозумілі побоювання. Розробники це розуміють й обіцяють зберегти фірмову імерсивність. А чи вдастя їм, ґеймери дізнаються вже наступного року. Всі, крім користувачів PlayStation.

Фото: stalker2.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду