В американському серіалі «Ранкове шоу» згадали російські обстріли Маріуполя

В американському серіалі «Ранкове шоу» згадали російські обстріли Маріуполя

11:50,
29 Вересня 2023
2142

В американському серіалі «Ранкове шоу» згадали російські обстріли Маріуполя

11:50,
29 Вересня 2023
2142
В американському серіалі «Ранкове шоу» згадали російські обстріли Маріуполя
В американському серіалі «Ранкове шоу» згадали російські обстріли Маріуполя
У другому епізоді нового сезону «Ранкового шоу» керівництво телеканалу відмовилось іти на шантаж російських хакерів.

У четвертій серії нового сезону американського серіалу «Ранкове шоу» згадали про війну в Україні та російські обстріли Маріуполя, повідомило видання DTF Magazine.

Перед глядачами розгортається діалог двох журналісток каналу UBA — Бредлі Джексон та Мії Джордан, які обговорюють підготовку сюжету про російський обстріл Маріуполя.

Мія повідомляє, що сюжет важливий, проте міжнародний відділ не готовий відправити кореспондента, бо «усі налякані після того, що сталося з тією французькою групою новинарів». Тому потрібно знайти фіксера, який би допоміг безпечно виїхати з місця подій американському фотографові.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений don’t Take Fake | DTF Magazine (@donttakefake)

Бредлі каже, що знає таку людину, телефонує українському фіксеру Павлу і намагається сконтактувати їх із Мією. Однак чоловік не може спілкуватись англійською, тож Мія переходить із ним на російську. Після цього вона пояснює Бредлі, що її батько служив у Німеччині у 1980-х, тож вона вивчала російську мову.

Далі Мія контактує з фотографом Андре Фордом, який прагне висвітлити події у Маріуполі після російського удару по лікарні.

Журналістка каже, що «там кошмар», і просить Андре вижити.

Пізніше Андре телефонує Мії та просить її зачекати з публікацією фото, доки він опиниться в безпеці, однак врешті вона вирішує публікувати їх швидше.

«Андре телефонує, щоб повідомити, що росіяни розстрілюють цивільних на вулицях. Він просить Мію зачекати з публікацією його фотографій, поки він не виїде звідти в безпечне місце. Але під тиском Стелли і без підтвердження, що з Андре все гаразд, Мія врешті-решт телефонує на канал і просить, щоб вони опублікували фотографії того ж вечора», — переповіло TV Line.

Зазначимо, у другому епізоді нового сезону «Ранкового шоу» керівництво телеканалу відмовилось іти на шантаж російських хакерів.

Нагадаємо, «Ранкове шоу» — це американський телесеріал з Дженніфер Еністон, Різ Візерспун та Стівеном Кареллом у головних ролях, який почав виходити на Apple TV+ у 2019 році.

Він був створений за книгою журналіста Браяна Стелтера «Початок ранку: Всередині телепередач "World of Morning TV"».

У центрі сюжету — робота ведучих «Ранкового шоу» і телекомпанії, яка потрапила у скандал через сексуальні домагання ведучого до працівниць.

У серіалі висвітлюють перипетії, які відбуваються за лаштунками на телебаченні. При цьому часто вплітають актуальні соціальні теми, як «культура скасування» (коли під тиском суспільного резонансу особа опиняється поза соціальними або професійними колами за неприйнятну з погляду певної групи суспільства поведінку. — Ред.), заборона абортів у деяких американських штатах, проблеми довкілля тощо.

На фото: кадри з четвертого епізоду нового сезону американського серіалу «Ранкове шоу»

Фото: DTF Magazine / інстаграм

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду