Вийшов новий трейлер приквелу «Голодних ігор»

Вийшов новий трейлер приквелу «Голодних ігор»

17:35,
4 Жовтня 2023
2140

Вийшов новий трейлер приквелу «Голодних ігор»

17:35,
4 Жовтня 2023
2140
Вийшов новий трейлер приквелу «Голодних ігор»
Вийшов новий трейлер приквелу «Голодних ігор»
В український прокат стрічка виходить 16 листопада.

Кінокомпанія Adastra Cinema представила новий трейлер підліткової екшн-антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій», яка є приквелом популярної кінофраншизи «Голодні ігри».

В український прокат стрічка вийде 16 листопада, зокрема у форматі IMAX.

Фільм розповідає про молоді роки майбутнього президента Панема Коріолана Сноу та одні з перших Голодних ігор, організованих після руйнівної громадянської війни в Панемі. Усе це відбувається за 64 роки до подій трилогії «Голодних ігор».

У стрічці Коріолану всього 18 років. Хоча сім’я Сноу переживає важкі часи, він отримав шанс змінити свою долю, коли його обрали наставником юної Люсі Грей з Дистрикту 12 на Десятих ювілейних Голодних іграх.

Красива та розумна дівчина захоплює всю увагу Панема, зухвало співаючи під час церемонії, та вдало виступає на арені зі смертельними іграми. Тоді молодий Сноу починає небезпечну гру заради перемоги на Іграх та власного майбутнього, вважаючи, що його інстинкти та політична кмітливість у поєднанні з красою і талантом Люсі зможуть піднести його на вершину ієрархії Панему. Врешті перегони Сноу та Люсі Грей за те, щоб вижити, покажуть, хто є співочою пташкою, а хто — змією.

Режисером стрічки є Френсіс Лоуренс, який працював над фільмами «Костянтин: Володар темряви», «Я легенда», «Голодні ігри: І полум'я спалахне», «Голодні ігри: Джей-Мейкінг».

Головні ролі виконують молоді зірки Голлівуду: Коріолана Сноу грає Том Бліт («Позолочений вік», «Робін Гуд»), роль трибута з 12-го округу виконала Рейчел Зеглер («Вестсайдська історія», «Шазам. Лють богів»), у ролі сестри Коріолана з’явиться зірка шоу «Ейфорія» Гантер Шафер.

До акторського складу фільму також доєдналися Віола Девіс («Прислуга», «Як уникнути покарання за вбивство»), Пітер Дінклейдж («Гра престолів», «Аферистка»), Джейсон Шварцман («Астероїд Сіті», «Готель "Гранд Будапешт"»).

Саундтрек до фільму був створений переможцем «Еммі», «Греммі» та дев'ятиразовим номінантом на премію «Оскар» Джеймсом Ньютоном Говардом, якого шанувальники «Голодних ігор» знають за твором «Haunting Tree» з оригінальної франшизи.

Нагадаємо, влітку фільм «Барбі» встановив рекорд в українському прокаті: зібрав понад 33 мільйони гривень.

На фото: Люсі Грей та Коріолан Сноу з фільму «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій»

Фото: Adastra Cinema / Youtube

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду