Netflix запустив сайт на підтримку нового вірусного епізоду «Чорного дзеркала»

Netflix запустив сайт на підтримку нового вірусного епізоду «Чорного дзеркала»

13:22,
21 Червня 2023
1369

Netflix запустив сайт на підтримку нового вірусного епізоду «Чорного дзеркала»

13:22,
21 Червня 2023
1369
Netflix запустив сайт на підтримку нового вірусного епізоду «Чорного дзеркала»
Netflix запустив сайт на підтримку нового вірусного епізоду «Чорного дзеркала»
Відвідувачі можуть повторити шлях героїні телешоу «Джоан жахлива».

Перший епізод шостого сезону серіалу «Чорне дзеркало» під назвою «Джоан жахлива» став вірусним. Netflix вирішив підтримати тренд і запустив сайт вигаданого стримінгового сервісу, про який ідеться в епізоді, — streamberry.tv, повідомило видання TechCrunch.

Новий рекламний сайт streamberry.tv дає користувачам змогу уявити стримінговий сервіс. Він містить титульні постери із зображенням персонажів попередніх сезонів «Чорного дзеркала», таких як попзірка Ешлі О, роль котрої виконувала Майлі Сайрус, і учасник співочого конкурсу «Бінг» у виконанні Даніеля Калуя. Коли користувачі натискають титулки, то скеровуються до відповідного епізоду серіалу на платформі Netflix.

Також на сайті можна спробувати себе у ролі жаливої Джоан — героїні першого епізоду нового сезону серіалу.

Для цього запустили супутній сайт youareawful.com. Користувачам пропонується ввести своє ім’я та завантажити фотографію для профілю і постера, щоб «стати наступною зіркою телешоу вигаданого стримінгового сервісу Streamberry».

При цьому, як і в епізоді «Чорного дзеркала», важливо читати інформацію, подану дрібним шрифтом. Перед відправкою селфі користувачів попереджають, що «фотографія опиниться на рекламному щиті» і потрібно дати згоду на «використання Netflix мого зображення для своєї маркетингової кампанії». Також доведеться позначити пункт «Я прочитав і погодився з Умовами надання послуг і Угодою про конфіденційність», сам документ відкривається у новій вкладці.

Це перегукується зі сценою в епізоді серіалу, коли адвокат Джоан каже їй, що коли вона підписувалася на Streamberry, то відмовилася від прав на свою цифрову копію і передала її у повне використання стримінговому сервісу.

За сюжетом, Streamberry випускає телешоу, в якому до найменших дрібниць передає повсякдення Джоан, розкриває її особисті таємниці, при цьому значно негативізуючи її образ, що створює для неї неприємності та труднощі в реальному житті.

Нагадаємо, Netflix застерігає власників сімейних підписок від роздачі паролів друзям і знайомим. Компанія почала розсилати електронні листи про правила використання сімейних облікових записів клієнтам у 103 країнах.

Фото: Streamberry.tv, Netflix

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду