Опублікували тизер нового реаліті-шоу «Гра в кальмара: Виклик»

Опублікували тизер нового реаліті-шоу «Гра в кальмара: Виклик»

12:12,
25 Вересня 2023
2392

Опублікували тизер нового реаліті-шоу «Гра в кальмара: Виклик»

12:12,
25 Вересня 2023
2392
Опублікували тизер нового реаліті-шоу «Гра в кальмара: Виклик»
Опублікували тизер нового реаліті-шоу «Гра в кальмара: Виклик»
Стримінгова платформа Netflix анонсувала нове шоу за мотивами корейського серіалу «Гра в кальмара».

У мережі з’явився тизер проєкту «Гра в кальмара: Виклик». Він перетворить популярний південнокорейський серіал «Гра в кальмара» на одне з найбільших реаліті-шоу в історії. Тизер можна подивитись на офіційному ютуб-каналі Netflix.

Прем’єра проєкту відбудеться 22 листопада. Реаліті-шоу міститиме 10 епізодів, у яких учасники випробують себе в різноманітних змаганнях, деякі з них знайомі глядачам серіалу «Гра в кальмара».

Як і в оригінальному серіалі, участь у змаганні братимуть 456 людей. Проте, на відміну від серіалу, де хто програв — той помирає, всі учасники залишаться неушкодженими. Головним призом для гравців буде грошова винагорода в розмірі 4,56 млн доларів.

Також повідомляють, що реаліті-шоу знімали у Великій Британії.

«Гра в кальмара» — це південнокорейський серіал режисера Хван Дон Хьок, який також написав сценарій. Герої серіалу — люди, яким потрібні гроші, тому вони приймають дивні запрошення пограти в дитячі ігри. Усі вони борються за грошову винагороду, але кожен хто програє, — помирає.

Стримінговий сервіс «Netflix» анонсував продовження серіалу одразу після успішного старту. Вихід другого сезону очікують у 2024 році, хоча офіційної дати ще не оголошено. 

«Знадобилося 12 років, щоб втілити в життя перший сезон "Гри в кальмара" минулого року. Але знадобилося 12 днів, щоб "Гра в кальмара" стала найпопулярнішим серіалом Netflix за всю історію. Як сценарист, режисер і продюсер "Гри в кальмара" вельми вдячний фанатам у всьому світі. Дякую, що дивитеся та любите наше шоу», — написав режисер.

«Гра в кальмара» стала джерелом для великої кількості мемів. Раніше «Детектор медіа» зібрав ключові маркери серіалу та пояснив їхнє значення (без спойлерів) у своєму матеріалі.

Також цей серіал став і джерелом прибутку для багатьох блогерів з усього світу. Вони намагалися відтворити певні змагання з проєкту у своїх відео. Найбільше на монетизації YouTube заробив шоумен і розробник MrBeast.

На фото: Фрагмент з реаліті-шоу 

Фото: Deadline

 

  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду