На Netflix стартує фінальний сезон серіалу «Сексуальна освіта»

На Netflix стартує фінальний сезон серіалу «Сексуальна освіта»

14:40,
13 Вересня 2023
6876

На Netflix стартує фінальний сезон серіалу «Сексуальна освіта»

14:40,
13 Вересня 2023
6876
На Netflix стартує фінальний сезон серіалу «Сексуальна освіта»
На Netflix стартує фінальний сезон серіалу «Сексуальна освіта»
У новому коледжі — свої виклики.

Стримінговий сервіс Netflix анонсував старт четвертого, завершального сезону британського молодіжного драматично-комедійного серіалу «Сексуальна освіта» 21 вересня та представив його трейлер.

У четвертому сезоні після банкрутства і закриття коледжу в Мурдейлі студенти не мають іншого вибору, як перевестися на навчання в коледж Кавендіш. Герої, які до цього вважали себе прогресивними, відчувають «культурний шок», адже в Кавендіші панує своя культура: щоденні практики з йоги, тут стають популярними завдяки проявам доброти. Усім доводиться адаптовуватися і долати нові виклики.

На глядачів чекає розвиток стосунків на відстані між головними героями Отісом та Мейв, яка вирішила поїхати навчатися до США. Отісу доведеться стати сміливішим та красномовнішим, щоб підтримувати статус секс-терапевта серед однокурсників, адже в новому коледжі в цій справі у нього є конкурент. Ерік, який у попередньому сезоні розійшовся з Адамом, теж може завести нові стосунки. Тим часом Адам може кинути навчання. Мати Отіса Джин Мілберн намагатиметься поєднувати турботу про новонароджену дитину та роботу на радіо.

Уточнимо, перший сезон серіалу «Сексуальна освіта» вийшов у 2019 році. У ньому висвітлюються такі теми як сексуальна ідентичність, підліткова сексуальність, гіперсексуальність, любовна сором’язливість, підліткова вагітність та інші. Серіал має вікове обмеження: перегляд рекомендовано від 16 років.

Нагадаємо, нещодавно на платформі Netflix вийшов серіал «One Piece» — кіноадаптація однойменної манґи Ейтіро Оди про пригоди молодого пірата Манкі Д. Луффі та його команди.

Фото: Герої серіалу «Сексуальна освіта» / Netflix

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду