Instagram повертає попередні дизайн та алгоритм

Instagram повертає попередні дизайн та алгоритм

14:49,
29 Липня 2022
3749

Instagram повертає попередні дизайн та алгоритм

14:49,
29 Липня 2022
3749
Instagram повертає попередні дизайн та алгоритм
Instagram повертає попередні дизайн та алгоритм
Соцмережа скасувала нововведення через гучну критику від користувачів.

Instagram впродовж наступних двох тижнів планує відновити попередній дизайн, відмовившись від повноекранних фотографій і відео. Також повернуть попередній алгоритм соцмережі, зменшивши у стрічці кількість рекомендованих постів від випадкових авторів. Про це повідомляє Platformer із посиланням на керівника Instagram Адама Моссері.

Зміни вирішили запровадити на тлі незадоволення користувачів невдалими, на їхню думку, спробами соцмережі копіювати TikTok. Як повідомляв «MediaSapiens», цього тижня інфлюенсерки Кайлі Дженнер та Кім Кардашьян опублікували меми з проханням до компанії «знову зробити Instagram Instagram». В Twitter майже щодня люди публікують критичні щодо нововведень Instagram твіти, які швидко стають вірусними.

За словами Моссері, редизайн часто викликає гнів користувачів, які вороже ставляться до змін, але в цьому випадку гучне невдоволення було підкріплено внутрішніми даними Instagram. «Люди розчаровані новим дизайном каналів, а дані про використання є не надто позитивними. Тож я вважаю, що нам потрібно зробити великий крок назад, перегрупуватися та зрозуміти, як ми хочемо рухатися вперед», — сказав він.

Керівник соцмережі зазначив, що повернення до попередніх правил є тимчасовим, адже загроза від TikTok як конкурента нікуди не поділася. Нагадаємо також, що Meta повідомила про перше в історії квартальне зниження свого доходу, на тлі якого генеральний директор компанії Марк Цукерберг пообіцяв багато змін у Facebook та Instagram.

Фото: Denise Duplinski/ Рexels

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду