Instagram розширив можливості видалення облікового запису

Instagram розширив можливості видалення облікового запису

16:21,
1 Липня 2022
2017

Instagram розширив можливості видалення облікового запису

16:21,
1 Липня 2022
2017
Instagram розширив можливості видалення облікового запису
Instagram розширив можливості видалення облікового запису
Користувачі отримали змогу видалити свій Instagram прямо з мобільного додатку, але тільки якщо він встановлений на айфоні.

Соцмережа, що належить Meta, запустила нову опцію, яка дозволяє видаляти  обліковий запис Instagram на iOS. Про це повідомляє TechCrunch. Нововведення з’явилося відповідно оновленим рекомендаціям Apple App Store, що зобов’язують усі програми, які пропонують створення облікового запису, обов'язково давати опцію видалення облікового запису в додатку.

Раніше користувачі могли деактивувати обліковий запис через додаток, але це не видаляло їхні особисті дані з серверів Instagram. «Програма не інформувала про можливість повного видалення, тому багато користувачів не здогадувалися, що вони лише деактивували облікові записи, а не видалили їх з мережі», — зазначає видання. Видалення могло відбутися лише через веббраузер на настільному комп’ютері чи мобільному пристрої.

У разі видалення облікового запису в додатку у користувача залишається 30 днів, щоб змінити своє рішення. Щоб зупинити Instagram від видалення акаунту, потрібно просто запустити програму протягом цього терміну.

Інші програми також тепер повинні відповідати новій політиці Apple. WhatsApp, що належить Meta, і Signal пропонують видалення облікових записів у своїх додатках, але Spotify надає лише посилання на вебсторінку видалення акаунту. Telegram також поки що не пропонує можливість видалити обліковий запис.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Apple дозволив додаткам змінювати вартість підписки без згоди користувачів.

Фото: marketer.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду