Збій в Instagram тривав вісім годин

Збій в Instagram тривав вісім годин

10:55,
1 Листопада 2022
1289

Збій в Instagram тривав вісім годин

10:55,
1 Листопада 2022
1289
Збій в Instagram тривав вісім годин
Збій в Instagram тривав вісім годин
Проблеми з роботою соцмережі відчули користувачі всього світу.

Instagram повідомила, що виправила програмну помилку, через яку тисячі користувачів не мали доступу до платформи протягом близько восьми годин. Про це повідомляє Reuters.

«Зараз ми усунули цю помилку. Через неї люди в різних частинах світу мали проблеми з доступом до своїх облікових записів, а також  побачили тимчасову зміну кількості підписників», — заявили в Instagram.

Наприклад, обліковий запис Кріштіану Роналду в Instagram втратив 3 мільйони підписників з 493 мільйонів, які були лише день тому. Власний основний обліковий запис Instagram скоротився більш ніж на мільйон підписників.

Нагадаємо, що це вже другий випадок збою в соцмережах компанії Meta за місяць, коли акаунти раптово втрачають читачів. 12 жовтня відомі блогери за ніч втратили тисячі підписників у Facebook.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що в Instagram стався глобальний збій.

Фото: Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду