Instagram запропонує функцію репостів

Instagram запропонує функцію репостів

12:49,
9 Вересня 2022
1876

Instagram запропонує функцію репостів

12:49,
9 Вересня 2022
1876
Instagram запропонує функцію репостів
Instagram запропонує функцію репостів
Компанія Meta планує незабаром розпочати тестування нової функції з вибраними користувачами.

Instagram готується надати користувачам можливість повторно публікувати дописи інших користувачів. Про це повідомляє TechCrunch.

«Ми досліджуємо можливість повторно публікувати дописи в стрічці — подібно до того, як ви можете повторно публікувати в Stories, — щоб люди могли ділитися тим, що викликає у них резонанс і щоб автори відзначалися за їхню роботу», — пояснили в Meta.

Наразі немає прямого способу опублікувати допис іншого користувача в Instagram, але користувачі, які хочуть повторно поділитися дописами, іноді використовують для цього сторонні програми. Додавання функції репосту зробило би звернення до обхідних шляхів непотрібним. Варто зазначити, що хоча зараз користувачі можуть поділитися чиїмось дописом у своїй історії, майбутня функція репосту дозволить їм поділитися дописом у своїй стрічці.

Репости Instagram з’являтимуться у стрічках підписників, також їх можна буде бачити у профілі власника облікового запису в новій вкладці «Репости».

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Instagram тестує опцію «додати теми» для Reels, а також нові способи модерування стрічки.

Фото: TechCrunch

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду