У Instagram з’явилися 3D-аватари

У Instagram з’явилися 3D-аватари

10:30,
20 Січня 2022
2403

У Instagram з’явилися 3D-аватари

10:30,
20 Січня 2022
2403
У Instagram з’явилися 3D-аватари
У Instagram з’явилися 3D-аватари
Автори:
Цифровий аватар можна використовувати в Instagram, Facebook та Messenger.

Соціальна мережа Instagram запустила нову функцію, за допомогою якої можна створити власного цифрового аватара, ймовірно, для метавсесвіту компанії Meta. Про це пише «Бабель».

Щоб скористатися новою функцією, треба перейти в налаштування, відкрити вкладку «Акаунт» й обрати «Аватари». Користувачі можуть створити аватар, схожий на себе: обрати колір шкіри, зачіску, форму та колір очей, одяг тощо.

Цей аватар можна використовувати в Instagram, Facebook та Messenger.

Нагадаємо, у вересні 2021-го Facebook виділив 50 мільйонів доларів на створення онлайн-світу. Також компанія розпочала тестування нового додатку віртуальної реальності для віддаленої роботи, який дозволяє користувачам проводити зустрічі у вигляді своїх аватарів. 17 жовтня Facebook оголосив, що планує протягом п'яти років найняти на роботу 10 тисяч фахівців з Європейського Союзу для створення віртуального світу — метавсесвіту (metaverse). За даними ЗМІ, Facebook шукатиме фахівців у Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Польщі, Нідерландах та Ірландії. У Facebook стверджують, що жодна компанія не буде володіти та керувати метавсесвітом, а його ключовою особливістю буде відкритість і взаємодія.

Фото: Chas.News

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду