Tinder анонсував власний метавсесвіт Tinderverse

Tinder анонсував власний метавсесвіт Tinderverse

10:44,
4 Грудня 2021
1961

Tinder анонсував власний метавсесвіт Tinderverse

10:44,
4 Грудня 2021
1961
Tinder анонсував власний метавсесвіт Tinderverse
Tinder анонсував власний метавсесвіт Tinderverse
З власною валютою всередині.

Додаток для знайомств Tinder анонсував створення власного метавсесвіту під назвою Tinderverse. Про це пише Reuters Next із посиланням на гендиректорку компанії Ренате Нюборг

Для метавсесвіту компанія створила і вже тестує внутрішню валюту. Нею користувачі та користувачки зможуть оплачувати преміальні послуги та отримувати її як винагороду за хорошу поведінку у додатку.

За словами Нюборг, Tinder все ще зосереджений на тому, щоб люди бачилися наживо. Хоч пандемія COVID-19 показала, скільки всього може перейти в онлайн, водночас люди зрозуміли важливість можливості побачитися лицем до лиця. 

Метавсесвіт – це віртуальний простір, в якому цифрові версії людей можуть спілкуватися, гуляти в парках, ходити на концерти, проводити робочі зустрічі тощо. Увійти до такого всесвіту можна за допомогою віртуальної (VR) або доповненої (AR) реальності.

Нагадаємо, що про створення своїх метавсесвітів заявили компанія Microsoft та Meta (раніше Facebook)

У вересні Facebook виділив 50 мільйонів доларів на створення онлайн-світу. Також компанія розпочала тестування нового додатку віртуальної реальності для віддаленої роботи, який дозволяє користувачам проводити зустрічі у вигляді своїх аватарів. 17 жовтня Facebook оголосив, що планує протягом п'яти років найняти на роботу 10 тисяч фахівців з Європейського Союзу для створення віртуального світу — метавсесвіту (metaverse). За даними ЗМІ, Facebook шукатиме фахівців у Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Польщі, Нідерландах та Ірландії. У Facebook стверджують, що жодна компанія не буде володіти та керувати метавсесвітом, а його ключовою особливістю буде відкритість і взаємодія.

Фото: Flickr

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду