OpenAI представила інструмент для створення користувацьких чатботів

OpenAI представила інструмент для створення користувацьких чатботів

16:57,
7 Листопада 2023
1099

OpenAI представила інструмент для створення користувацьких чатботів

16:57,
7 Листопада 2023
1099
OpenAI представила інструмент для створення користувацьких чатботів
OpenAI представила інструмент для створення користувацьких чатботів
Нова модель GPT-4 Turbo володіє даними до квітня 2023 року.

Компанія OpenAI повідомила під час презентації, що створила сервіс, який дає користувачам змогу налаштувати індивідуальні версії свого онлайн-чатбота ChatGPT без навичок програмування, лише за допомогою підказок. Про це повідомило The New York Times.

За допомогою нового сервісу GPTs будь-хто може швидко налаштувати чатбота під конкретне завдання, наприклад, відповідати на запитання клієнтів. Чатбота можна запустити, надавши йому кілька інструкцій або завантаживши кілька документів. Сервіс GPTs орієнтований на приватних осіб і малий бізнес, які не мають досвіду розробки програмного забезпечення. Він буде доступним у ChatGPT Plus — версії чатбота, яка коштує 20 доларів на місяць.

Віцепрезидент OpenAI зі споживчих та корпоративних продуктів Пітер Денг зазначив, що будь-який бот, створений за допомогою сервісу, може робити помилки. Отримуючи величезні обсяги даних, зібраних з усього інтернету, такі технології, як ChatGPT, іноді «галюцинують» або вигадують. Оскільки ця технологія також може бути використана для створення образливих, неправдивих і навіть небезпечних матеріалів, OpenAI перевірятиме всіх нових ботів, створених за допомогою GPT, і відмовлятиме тим, хто порушує умови використання.

У найближчі тижні компанія представить магазин додатків GPT Store, де користувачі зможуть представляти власні версії чатбота ШІ та монетизувати їх.

Для розробників OpenAI представила покращену версію мовної моделі GPT-4 — GPT-4 Turbo. Компанія заявила, що нова модель Turbo доступна у двох версіях: одна для аналізу лише тексту, а інша — для розуміння тексту та зображень.

GPT-4 Turbo зможе переварювати більше контексту — до 300 сторінок стандартної книги — для отримання відповідей з більшою точністю, сприйняття зображень як підказок і написання коду певною мовою.

Однією з помітних особливостей GPT-4 Turbo є оновлення її бази знань. Попередня модель була обмежена знаннями до вересня 2021 року, GPT-4 Turbo — до квітня 2023 року, повідомив Insider.

Нагадаємо, у вересні в ChatGPT додали функцію перегляду вебсайтів, щоб надавати користувачам актуальну інформацію.

На фото — гендиректор OpenAI Сем Альтман

Фото: Getty Images

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду