OpenAI запустить магазин додатків GPT на початку 2024 року

OpenAI запустить магазин додатків GPT на початку 2024 року

14:49,
3 Грудня 2023
1575

OpenAI запустить магазин додатків GPT на початку 2024 року

14:49,
3 Грудня 2023
1575
OpenAI запустить магазин додатків GPT на початку 2024 року
OpenAI запустить магазин додатків GPT на початку 2024 року
Сервіс не запустять у грудні цього року через перерву, спричинену усуненням і відновленням на посаді гендиректора OpenAI Сема Альтмана.

Компанія OpenAI відклала запуск онлайн-магазину додатків GPT для кастомних чатботів, посилаючись на перерву, спричинену усуненням і відновленням на посаді гендиректора Сема Альтмана. Про це повідомляє Bloomberg.

Кілька днів тому компанія розіслала електронні листи користувачам, які створювали власні чатботи GPT, де повідомила про те, що вона розгорне свій GPT Store на початку 2024 року, а не у грудні 2023 року, як спершу планувалося, через «кілька несподіваних речей, які нам завадили».

Нагадаємо, 6 листопада компанія OpenAI оголосила під час презентації, що створила сервіс, який дає користувачам змогу налаштувати індивідуальні версії свого онлайн-чатбота ChatGPT без навичок програмування. Сервіс GPTs орієнтований на приватних осіб і малий бізнес, які не мають досвіду розробки програмного забезпечення. OpenAI також заявила, що планує у грудні запустити магазин, де користувачі зможуть знаходити індивідуальні чатботи від інших користувачів і заробляти гроші на своїх власних.

Однак 17 листопада раптово стало відомо про звільнення з компанії головного виконавчого директора Сема Альтмана. Рада директорів мотивувала це тим, що гендиректор «не був послідовно відвертий у своїх контактах із правлінням, що заважало йому виконувати свої обов'язки».

На знак солідарності з Альтманом з компанії пішов співзасновник і президент OpenAI Грег Брокман, а також три старші розробники. Окрім цього, майже всі з приблизно 770 співробітників компанії підписали лист про те, що вони звільняться, якщо його не поновлять.

Невдовзі після розголосу Сема Альтмана повернули на посаду. Про повернення в OpenAI також повідомив Грег Брокман.

Фото: Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду