У Tinder почали тестувати відеодзвінки

У Tinder почали тестувати відеодзвінки

11:06,
10 Липня 2020
2156

У Tinder почали тестувати відеодзвінки

11:06,
10 Липня 2020
2156
У Tinder почали тестувати відеодзвінки
У Tinder почали тестувати відеодзвінки
Автори:
Функція стане доступною для усіх користувачів лише після того, як додаток переконається в її безпечності.

У Tinder з’явиться тестова функція відеочатів. Про це повідомляє пресслужба компанії Match Group, що володіє цим додатком для знайомств.

«Через те, що «щасливі години» в закладах, концерти та посиденьки з кавою стали автоматично віртуальними, останні кілька місяців нашій команді багато разів задавали питання, як ми можемо допомогти нашим користувачам познайомитись одне з одним через відеочати», – пояснюють у повідомленні такий крок.

Аби попередити небажані та несподівані дзвінки, функція не буде активованою, допоки обидва користувачі не натиснуть на значок під відео. У них також буде можливість назначати час для спілкування та від’єднуватись в будь-яку мить.

Щойно дзвінок закінчиться, Tinder запитуватиме, як все пройшло. Будь-які оголення, сексуальний контент, домагання чи використання мови ворожнечі – заборонені.

Наразі функцією можуть користуватись у США, Бразилії, Австралії, Іспанії, Італії, Франції, Вʼєтнаму, Індонезії, Кореї, Тайваню, Таїланду, Перу і Чилі. Щойно компанія переконається у її безпечності – відеочати стануть доступними для всіх користувачів.

Нагадаємо, що під час пандемії Tinder став одним із найбільш затребуваних додатків, і очолив список неігрових додатків, які за перше півріччя 2020 року заробили найбільше.

Фото: Getty

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду