ms.detector.media
04.12.2021 10:44
Tinder анонсував власний метавсесвіт Tinderverse
Tinder анонсував власний метавсесвіт Tinderverse
З власною валютою всередині.

Додаток для знайомств Tinder анонсував створення власного метавсесвіту під назвою Tinderverse. Про це пише Reuters Next із посиланням на гендиректорку компанії Ренате Нюборг

Для метавсесвіту компанія створила і вже тестує внутрішню валюту. Нею користувачі та користувачки зможуть оплачувати преміальні послуги та отримувати її як винагороду за хорошу поведінку у додатку.

За словами Нюборг, Tinder все ще зосереджений на тому, щоб люди бачилися наживо. Хоч пандемія COVID-19 показала, скільки всього може перейти в онлайн, водночас люди зрозуміли важливість можливості побачитися лицем до лиця. 

Метавсесвіт – це віртуальний простір, в якому цифрові версії людей можуть спілкуватися, гуляти в парках, ходити на концерти, проводити робочі зустрічі тощо. Увійти до такого всесвіту можна за допомогою віртуальної (VR) або доповненої (AR) реальності.

Нагадаємо, що про створення своїх метавсесвітів заявили компанія Microsoft та Meta (раніше Facebook)

У вересні Facebook виділив 50 мільйонів доларів на створення онлайн-світу. Також компанія розпочала тестування нового додатку віртуальної реальності для віддаленої роботи, який дозволяє користувачам проводити зустрічі у вигляді своїх аватарів. 17 жовтня Facebook оголосив, що планує протягом п'яти років найняти на роботу 10 тисяч фахівців з Європейського Союзу для створення віртуального світу — метавсесвіту (metaverse). За даними ЗМІ, Facebook шукатиме фахівців у Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Польщі, Нідерландах та Ірландії. У Facebook стверджують, що жодна компанія не буде володіти та керувати метавсесвітом, а його ключовою особливістю буде відкритість і взаємодія.

Фото: Flickr

ms.detector.media