Meta додала аватарам ноги

Meta додала аватарам ноги

14:43,
12 Жовтня 2022
1645

Meta додала аватарам ноги

14:43,
12 Жовтня 2022
1645
Meta додала аватарам ноги
Meta додала аватарам ноги
У наступному оновленні персонажі метавсесвіту Марка Цукерберга будуть виглядати як справжні люди.

Meta оголосила про декілька важливих змін у віртуальній реальності, що розробляє компанія. Про це повідомляє TechCrunch.

Так, аватари, які раніше були лише торсами з руками та головами, що плавали у просторі, тепер отримали повне тіло з ногами та змогу ходити, пригати, сидіти тощо. Затримку при перетворенні аватарів метавсесвіту в «справжніх людей» Марк Цукерберг пояснив складністю завдання. «Серйозно, ноги важкі!», - сказав він під час презентації.

Meta також оголосила, що незабаром в метавсесвіті з’явиться магазин, де люди зможуть витрачати реальні гроші на придбання аксесуарів для своїх аватарів Meta.

Користувачі побачать нові аватари після 25 жовтня, коли Meta Quest Pro, нова гарнітура VR високого класу за 1499,99 долара США, поступить у продаж.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що новий чат-бот Meta висміяв генерального директора компанії.

Фото: Meta

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду