У тіндері запровадили обмін запланованими зустрічами

У тіндері запровадили обмін запланованими зустрічами

14:35,
22 Квітня 2024
990

У тіндері запровадили обмін запланованими зустрічами

14:35,
22 Квітня 2024
990
У тіндері запровадили обмін запланованими зустрічами
У тіндері запровадили обмін запланованими зустрічами
Посилання з інформацією про майбутню зустріч поширюватимуть також поза соцмережею.

У соцмережі «Тіндер» запровадили функцію «Поділитися моїм побаченням», яка дає змогу обмінюватися інформацією про деталі майбутньої зустрічі. Про це повідомило видання TechCrunch.

Користувачі можуть надсилати посилання з інформацією про майбутню зустріч, з інформацією про назву події, місце, дату та час її проведення. Також є можливість додати нотатку. Такі посилання можна надсилати за 30 днів до дня зустрічі, при цьому їх можна редагувати, додаючи оновлення та деталі.

Посилання «Поділитися моїм побаченням» доступні для перегляду користувачам соцмережі та стороннім користувачам. Власники облікових записів у тіндері можуть переглядати повну інформацію про заплановану подію. Ті, хто не має власного облікового запису в тіндері, відкриваючи таке посилання у браузері, бачитимуть обмежену інформацію про подію, а також фото, ім’я та вік особи, яка її створила.

Cтворення анонсу події в тіндері

У Tinder зазначили, що реалізували нову функцію, орієнтуючись на дані про поведінку користувачів. Виявилося, що 51% неодружених користувачів віком до 30 років повідомляють своїм друзям про майбутні побачення заздалегідь.

Нову функцію розгортатимуть поступово. Спершу вона стане доступною в США, Великій Британії, Австралії, Канаді, Франції, Іспанії, Італії, Нідерландах, Індії, Німеччині, Ірландії, Японії, Бразилії, Сінгапурі, Швейцарії, Мексиці, Південній Кореї, В’єтнамі й Таїланді.

Фото: Tinder / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду