Принц Гаррі та Меган Маркл анонсували два нон-фікшн серіали на Netflix

Принц Гаррі та Меган Маркл анонсували два нон-фікшн серіали на Netflix

16:42,
13 Квітня 2024
1740

Принц Гаррі та Меган Маркл анонсували два нон-фікшн серіали на Netflix

16:42,
13 Квітня 2024
1740
Принц Гаррі та Меган Маркл анонсували два нон-фікшн серіали на Netflix
Принц Гаррі та Меган Маркл анонсували два нон-фікшн серіали на Netflix
Наразі проєкти перебувають на ранніх стадіях виробництва, тож назви і дати випуску оголосять пізніше.

Принц Гаррі та Меган Маркл випустять два нові нон-фікшн серіали для стримінгового сервісу Netflix в межах загальної угоди, яку пара підписала у 2020 році. Про це повідомляє CNN.

За словами представників платформи, перший серіал, який «відзначатиме радість приготування їжі та садівництва, розваги та дружбу», куруватиме Меган. Продюсуванням займатиметься Sony Pictures Television.

Згідно з даними Deadline, режисером проєкту стане Майкл Стід, який працював над «Ентоні Бурден: Незвідані краї», а шоураннером — продюсерка кулінарного шоу Селени Гомес Selena + Chef на каналі HBO Лія Харитон.

Другий серіал розповідатиме про світ професійного поло, затятим гравцем у який є принц Гаррі. Зйомки здебільшоо відбувалися на Відкритому чемпіонаті США з поло у Веллінгтоні, штат Флорида.

Виробництвом займатиметься компанія Boardwalk Pictures, а шоураннером буде Мілош Балач, який працював над документальним серіалом «Ласкаво просимо в Рексем».

Назви і дати випуску проєктів оголосять пізніше, оскільки наразі вони перебувають на ранніх стадіях виробництва. 

Продюсерська компанія Меган і Гаррі Archewell Productions займається документальними й художніми фільмами та дитячими програмами. Раніше Netflix працював з парою над біографічним шоу «Гаррі та Меган», серією інтервʼю зі світовими лідерами «Жити, щоб бути лідером» і серіалом про спортивні змагання, започатковані принцом Гаррі для поранених військовослужбовців, «Серце нескорених».

Нагадаємо, нещодавно на стримінговій платформі Netflix відбулася прем'єра стрічки «Королівський ексклюзив», присвячена медійному висвітленню життя члена британської королівської родини принца Ендрю, герцога Йоркського та віцеадмірала. Фільм представив новий погляд на резонансне інтерв’ю принца, яке він дав у 2019 році журналістці ВВС Емілі Мейтліс. 

Фото: nbcnews.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду