На Netflix анонсували випуск аніме «Термінатор»

На Netflix анонсували випуск аніме «Термінатор»

11:27,
13 Листопада 2023
1209

На Netflix анонсували випуск аніме «Термінатор»

11:27,
13 Листопада 2023
1209
На Netflix анонсували випуск аніме «Термінатор»
На Netflix анонсували випуск аніме «Термінатор»
Серіал зніматимуть у співпраці з анімаційною студією Production I.G, яка працювала над аніме 1995 року «Привид у латах».

Стримінговий сервіс Netflix разом зі студією Production I.G знімуть аніме «Термінатор». На заході Netflix Geeked Week представили тизер анімаційного серіалу, повідомило Gizmodo.

Головним сценаристом буде Меттсон Томлін, який готував «Бетмен 2», режисером серіалу — Масаші Кудо, автор персонажів манґи «Бліч».

Поки що серіал не має офіційної назви. Очікують, що він налічуватиме вісім епізодів.

За сюжетом, у 2022 році продовжує точитися війна між небагатьма людьми, які вижили, та нескінченною армією машин. Жінка-воїн здійснює подорож у минуле — в 1997 рік, коли штучний інтелект Skynet став самосвідомим і почав війну проти людства.

Героїня має захистити вченого на імʼя Малкольм Лі, який працює над запуском нової системи штучного інтелекту, що конкуруватиме зі Skynet. На Малкольма полює невблаганний убивця з майбутнього Термінатор, який назавжди змінює долю його трьох дітей.

Наразі дата прем’єри аніме «Термінатор» невідома.

Нагадаємо, анімаційний серіал «Аватар: Останній маг повітря» стартує на Netflix 22 лютого 2024 року.

На фото — анонс аніме «Термінатор»

Фото: Netflix

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду