Netflix розпочав зйомки другого сезону «Венздей»

Netflix розпочав зйомки другого сезону «Венздей»

18:36,
7 Травня 2024
722

Netflix розпочав зйомки другого сезону «Венздей»

18:36,
7 Травня 2024
722
Netflix розпочав зйомки другого сезону «Венздей»
Netflix розпочав зйомки другого сезону «Венздей»
Стримінг представив акторський склад серіалу в новому сезоні.

Зйомки другого сезону популярного серіалу «Венздей» стартували. Про це повідомив стримінговий сервіс Netflix у соцмережі Х.

«Другий сезон "Венздей" уже у виробництві. Будь ласка, двічі поаплодуйте нашому акторському складу, до якого тепер долучилися Крістофер Ллойд, Стів Бушемі, Тандіве Ньютон, Джоанна Ламлі, Гейлі Джоел Осмент, Гізер Матараццо та Біллі Пайпер», — ідеться в повідомленні.

Також опублікували світлину в інтер'єрі кімнати Венздей Аддамс і Енід Сінклер в академії «Невермор» з акторами, які братимуть участь у зйомках другого сезону шоу.

На ній: Дженна Ортега — головна героїня Венздей Адамс; Кетрін Зета-Джонс — її мати Мортіша Адамс; Луїс Гусман — батько Гомес Адамс; Ісаак Ордонес — Пагслі Адамс, брат Венздей; Емма Маєрс — студентка-вовкулака Енід Сінклер; Джой Сандей — студентка-сирена Б'янка Барклей; Гантер Дуен — друг Венздей Тайлер Галпі та інші. Поруч із ними також сидить режисер Тім Бертон.

Також зі світлини остаточно зрозуміло, що канадський актор Персі Гайнс Вайт, який зіграв одного з центральних персонажів, Ксав'є Торпа, в першому сезоні, брати участь у новому сезоні не буде. Це зумовлено скандалом, який виник на початку 2023 року, коли актора звинуватили в сексуальному насильстві. Сам Вайт усі звинувачення заперечує.

Жодних деталей про те, коли другий сезон побачать глядачі, стримінг наразі не оголошував.

Нагадаємо, перший сезон серіалу «Венздей» вийшов на Netflix у листопаді 2022 року. У центрі сюжету — 16-річна Венздей Адамс, яка стає студенткою академії «Невермор» (Nevermore). Там вона намагається опанувати свої екстрасенсорні здібності, розгадати давню таємницю та налагодити стосунки з однолітками.

Фото: актори другого сезону серіалу «Венздей» / Netflix

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду