Вперше Netflix транслюватиме наживо велику спортивну подію

Вперше Netflix транслюватиме наживо велику спортивну подію

14:54,
16 Травня 2024
1199

Вперше Netflix транслюватиме наживо велику спортивну подію

14:54,
16 Травня 2024
1199
Вперше Netflix транслюватиме наживо велику спортивну подію
Вперше Netflix транслюватиме наживо велику спортивну подію
Компанія оголосила, що транслюватиме дві гри NFL на Різдво в сезоні 2024 року, а також щонайменше ще по одній різдвяній грі у 2025 та 2026 роках.

Вперше в історії Netflix транслюватиме в прямому ефірі велику спортивну подію — два різдвяні матчі NFL (Національна футбольна ліга — професіональна ліга Північної Америки, яка об'єднує команди США з американського футболу ред.), які відбудуться у грудні цього року. 

Про це передає The Guardian. 

Також компанія оголосила, що транслюватиме дві гри NFL на Різдво в сезоні 2024 року і щонайменше ще по одній різдвяній грі у 2025 та 2026 роках. 

Netflix уже проводив разові покази заходів з тенісу, гольфу та боксу, але це перше партнерство між стримінговою компанією та однією з найбільших спортивних ліг США у прямому ефірі. 

Керівниця відділу контенту Netflix Бела Баярія заявила, що «не існує жодної щорічної події в прямому ефірі, спортивної чи іншої, яка б могла зрівнятися з аудиторією, яку привертає футбол NFL». 

Компанія не розголошує фінансових умов угоди. 

Однак агентство Bloomberg News, яке першим повідомило про переговори, заявило, що Netflix заплатить близько 150 млн доларів за гру та ексклюзивні міжнародні права. 

Netflix поступово переходить до висвітлення NFL. 

У 2023 році вийшов популярний серіал «Quarterback» за участю американських футболістів Патріка Махомеса, Кірка Казінса та Маркуса Маріоти. 

Цього літа вони покажуть прем’єру серіалу «Receiver», у якому розповідатимуть про шляхи таких зірок американського футболу, як Даванте Адамс і Джастін Джефферсон, протягом сезону 2023 року. 

 

Фото: Aaron M. Sprecher/AP

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду