Netflix оприлюднив дати виходу нових серіалів

Netflix оприлюднив дати виходу нових серіалів

09:45,
2 Лютого 2024
11739

Netflix оприлюднив дати виходу нових серіалів

09:45,
2 Лютого 2024
11739
Netflix оприлюднив дати виходу нових серіалів
Netflix оприлюднив дати виходу нових серіалів
Чергова прем'єра — 8 лютого.

Платформа Netflix представила відеоанонс новинок, що виходитимуть на стримінгу у 2024 році. Компанія підтвердила вихід як раніше анонсованих продовжень серіалів, зокрема «Бріджертони» та «Дипломатка», так і нових «Проблема 3 тіл», «Атлас» та інших.

«Приготуйтеся до наступних релізів 2024 року на Netflix. Пропонуємо поглянути на найбільші серіали, фільми й події на Netflix, серед яких є як давні фаворити, як-от “Гра в кальмара”, “Бріджертони”, “Дипломатка”, “Академія Амбрелла”, “Rebel Moon” і “Поліцейський із Беверлі-Гіллз”, так і новинки, зокрема “Проблема 3 тіл”, “Аватар”, “Back in Action” та “Атлас”», — зазначено в анонсі.

Зазначимо, 25 січня на платформі вийшов кримінально-драматичний серіал «Гризельда», в основі якого лежить життя наркобаронки на прізвисько «Хрещена мати» Гризельди Бланко.

8 лютого на українських глядачів чекає прем’єра серіалу «Один день», знятого за мотивами однойменного бестселера авторства Девіда Ніколлза 2009 року, що розповідає про Емму та Декстера, які проводять разом одну ніч після випускного, а потім їхні дороги розходяться на десятиріччя.

Новий містичний серіал від творців «Гри престолів» — «Проблема 3 тіл» вийде на стримінгу 21 березня. Це — кіноадаптація трилогії «Пам’ять про минуле Землі» китайського фантаста Лю Цисіня, в якій розгортається космічна епопея з намагання захопити Землю інопланетянами, котрі однак не враховують особливостей людей, за якими вони до того стежили.

Початок показу серіалу «Ріплі» із Ендрю Скоттом запланований на 4 квітня. 

В основу сценарію серіалу в жанрі психологічного трилеру лягли всі п'ять романів американкої письменниці Патриції Хайсміт про небезпечного авантюриста Тома Ріплі.

Також відомо, коли розпочнеться новий сезон серіалу «Бріджертони»: перша частина — 16 травня, друга — 13 червня.

Третій сезон відрізнятиметься від книжкової серії, на якій ґрунтується серіал, і зосередиться на стосунках Пенелопи та Коліна, а не на історії кохання Бенедикта Бріджертона, про якого йдеться у третій книзі авторки Джулії Квінн.

«У Бріджертонів вісім братів і сестер, тож ми плануємо простежити за романтичними історіями кожного з них. Ми не обов'язково будемо йти по порядку, але ми побачимо кожного з братів і сестер та їхні історії», — розповіла раніше виконавча продюсерка Шонда Раймс.

Нагадаємо, на стримінговому сервісі Netflix 1 листопада 2023 року вперше відбулася прем'єра українського серіалу. Йдеться про стрічку «Перші дні», що розповідає про початок повномасштабного вторгнення Росії до України очима киян.

Фото: Netflix / Pexels

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду