Фільм про резонансне інтервʼю принца Ендрю ВВС виходить на Netflix

Фільм про резонансне інтервʼю принца Ендрю ВВС виходить на Netflix

12:00,
2 Квітня 2024
2138

Фільм про резонансне інтервʼю принца Ендрю ВВС виходить на Netflix

12:00,
2 Квітня 2024
2138
Фільм про резонансне інтервʼю принца Ендрю ВВС виходить на Netflix
Фільм про резонансне інтервʼю принца Ендрю ВВС виходить на Netflix
Стрічка «Королівський ексклюзив» з'явиться в доступі на стримінгу 5 квітня.

На Netflix виходить стрічка «Королівський ексклюзив», присвячена медійному висвітленню життя члена британської королівської родини принца Ендрю, герцога Йоркського та віцеадмірала. Фільм представить новий погляд на резонансне інтерв’ю принца, яке він дав у 2019 році журналістці ВВС Емілі Мейтліс. Прем’єра на стримінговій платформі відбудеться 5 квітня.

Анонс фільму «Королівський ексклюзив» / Netflix

«Катастрофічне» інтерв’ю принца Ендрю вийшло тоді у програмі BBC Newsnight. Воно з'явилося після звинувачень його в сексуальних домаганнях. У цій розмові принц заперечив інтимний зв’язок із 17-річною Вірджинією Джуффре, яка на нього подала до суду. Проте він також розповів про свої зв’язки з нині вже покійним фінансистом Джеффрі Епштейном, який був обвинувачений у розбещенні неповнолітніх і торгівлі дітьми, повідомило The Associated Press.

Опісля принца Ендрю усунули від виконання монарших обов’язків і позбавили почесних військових звань.

Художній фільм «Королівський ексклюзив» створений на основі автобіографічної книги «Сенсація: За лаштунками найбільш шокуючого інтерв’ю BBC» Сема Макалістера, котрий був продюсером згадуваного випуску Newsnight.

Роль журналістки Емілі Мейтліс зіграла зірка серіалу «Цілком таємно» Джилліан Андерсон, а роль принца Ендрю — британський актор Руфус Сьюелл, відомий за стрічкою «Історія лицаря». Режисером фільму став Філіп Мартін, відомий за серіалом «Корона».

Нагадаємо, у 2020 році міністр культури Великої Британії Олівер Дауден висловлював позицію, що Netflix має додати в початкові титри серіалу «Корона» інформацію про «вигаданий сюжет». На думку міністра, деякі сцени шоу завдають шкоди репутації королівської сім'ї. Проте стримінговий сервіс не погодився зробити це.

Фото: анонс фільму «Королівський ексклюзив» / Netflix

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду