Ілон Маск анонсував відеозастосунок Twitter для смарттелевізорів

Ілон Маск анонсував відеозастосунок Twitter для смарттелевізорів

11:23,
18 Червня 2023
2188

Ілон Маск анонсував відеозастосунок Twitter для смарттелевізорів

11:23,
18 Червня 2023
2188
Ілон Маск анонсував відеозастосунок Twitter для смарттелевізорів
Ілон Маск анонсував відеозастосунок Twitter для смарттелевізорів
Як повідомили джерела Reuters, невдовзі Twitter планує зосередитися на партнерстві з авторами відеоконтенту та укладенні комерційних угод.

Компанія Twitter планує запустити відеододаток для смарттелевізорів. Про це повідомив власник платформи Ілон Маск, передає Reuters. 

У відповідь на твіт користувача про те, що є потреба відеозастосунку для твітеру, Маск написав: «Він буде».

Згідно з презентацією Маска та нової гендиректорки Лінди Яккаріно для інвесторів, яку переглянув Reuters, Twitter планує зосередитися на партнерстві з авторами відеоконтенту та укладенні комерційних угод, щоб відродити бізнес компанії в соціальних мережах за межами цифрової реклами.

Яккаріно повідомила інвесторам Twitter у четвер, 15 червня, що компанія веде переговори з політиками та діячами індустрії розваг, платіжними службами та представниками медіа про потенційні партнерства. Про це Reuters розповіло анонімне джерело, знайоме з цим питанням.

Зокрема, команда Twitter думає над продажем реклами та спонсорства з відео від творців відеоконтенту на платформі. Це стосується й програми колишнього ведучого Fox News Такера Карлсона Tucker On Twitter, у першому випуску якої він відстоював російську дезінформацію про те, що начебто це Україна підірвала Каховську ГЕС та «Північний потік», розкритикував підтримку Україні, висміяв президента Володимира Зеленського, звинуватив його у «вбивстві населення» та заявив, що НЛО існує. 

Нагадаємо, у травні користувачі твітеру з платною підпискою отримали можливість публікувати двогодинні відео. Їхній розмір не має перевищувати 8 гігабайтів.

З 5 червня новою гендиректоркою Twitter стала колишня керівниця відділу глобальної реклами NBCUniversal Лінда Яккаріно. Оглядачі припускають, що її призначення означає, що цифрова реклама й надалі залишатиметься основним джерелом бізнесу Twitter.

Фото: Jaap Arriens / NurPhoto via Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду