Twitter можуть виселити з офісу в Колорадо

Twitter можуть виселити з офісу в Колорадо

10:50,
16 Червня 2023
1388

Twitter можуть виселити з офісу в Колорадо

10:50,
16 Червня 2023
1388
Twitter можуть виселити з офісу в Колорадо
Twitter можуть виселити з офісу в Колорадо
Причиною стало рішення суду через несплату оренди.

Суд виселив компанію Twitter з її офісу в Боулдері, штат Колорадо, через заборгованість перед орендодавцем за три місяці на суму понад 75 тисяч доларів США. Про це повідомило видання TechCrunch.

Суддя став на бік орендодавця і дав Twitter час до кінця липня, щоб звільнити приміщення.

«Це унікальний сценарій, оскільки Twitter не платив традиційну орендну плату за офіс»,  зазначено в публікації.

У 2020 році Twitter було відкрито акредитив на суму 968 тисяч доларів, з якого він розрахувався з орендодавцем. Однак кредитна лінія закінчилася кілька місяців тому, і Twitter не зміг здійснити жодних додаткових платежів. Звіти вказують на те, що офіс все ще функціонує і в ньому працює близько 150 співробітників, тоді як на піку його активності їх було 300.

Видання повідомило й про інший судовий позов у Колорадо проти Twitter: місцева клінінгова компанія стверджує, що відповідач не сплатив за надані послуги рахунки на загальну суму майже 100 тисяч доларів.

Нагадаємо, у квітні три колишні топменеджери подали до суду на Twitter через те, що компанія не відшкодувала понад 1 мільйон доларів особистих судових витрат, у тому числі пов'язаних із розслідуванням, проведеним Мін'юстом США.

Фото: Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду