Apple не видалятиме твіттер із App Store

Apple не видалятиме твіттер із App Store

11:39,
1 Грудня 2022
1832

Apple не видалятиме твіттер із App Store

11:39,
1 Грудня 2022
1832
Apple не видалятиме твіттер із App Store
Apple не видалятиме твіттер із App Store
Ілон Маск і Тім Кук вирішили усі непорозуміння.

Власник компанії «Твіттер» Ілон Маск 30 листопада зустрівся з генеральним директором корпорації Apple Тімом Куком. Вони домовилися, що соцмережу не видалятимуть із магазину застосунків App Store. Про це повідомив Маск у твіттері.

«Хороша розмова. Серед іншого ми вирішили непорозуміння щодо можливого видалення твіттер з App Store. Тім ясно дав зрозуміти, що Apple ніколи не думала про це», — написав він.

Раніше Ілон Маск стверджував, що Apple погрожувала видалити твіттер із App Store. Також він зазначив, що корпорація майже відмовилася від реклами на платформі. У Apple офіційно це не коментували.

Нагадаємо, дії Ілона Маска призвели до провалів у рекламній політиці компанії «Твіттер». Співпрацю з соцмережею припинили 50 зі ста найкращих рекламодавців. Серед них CNN.

21 листопада Маск презентував нову концепцію соцмережі під назвою «Twitter 2.0». Компанія працюватиме над шифруванням повідомлень. Додасть до них можливість надсилати зашифровані відео- та голосові дзвінки.

2 грудня твіттер планує запустити нову систему верифікації. Галочки золотистого кольору отримають компанії, сірого — представники влади та урядів, а блакитного — окремі особи, наприклад, знаменитості.

Фото: аpple.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду