YouTube Music готується до запуску подкастів

YouTube Music готується до запуску подкастів

16:34,
27 Лютого 2023
1547

YouTube Music готується до запуску подкастів

16:34,
27 Лютого 2023
1547
YouTube Music готується до запуску подкастів
YouTube Music готується до запуску подкастів
Інструменти для їх створення з’являться в YouTube Studio.

YouTube Music готується запустити подкасти на своїй платформі, пише Bzh із посиланням на повідомлення Engadget.  

На YouTube вже зараз розміщено відеоверсії багатьох подкастів, деякі з яких набирають сотні тисяч або навіть мільйони переглядів. Аудіослужба платформи ще не виходила на територію подкастів, але це скоро зміниться. Про це нещодавно сказав керівник подкастів YouTube Кай Чак.

«Незабаром ми почнемо додавати як аудіо-, так і відео-подкасти в YouTube Music для користувачів у США, що зробить подкасти більш видимими та доступними. З часом це буде запроваджено й в інших регіонах», — сказав представник YouTube Engadget. 

Інструменти для створення подкастів будуть доступними в YouTube Studio. Також цього року у авторів з’явиться можливість додавати аудіоподкасти на YouTube через RSS-канали. Користувачі зможуть перемикатися між відео та аудіоверсіями епізодів подкастів.

Читайте також:

Повідомляється, що фонове прослуховування подкастів буде безкоштовним. Однак тим користувачам, що не мають підписки на YouTube Music, все ж доведеться споживати контент разом із рекламними блоками. 

Нагадаємо, влітку 2022-го стало відомо, що YouTube запускає спеціальну сторінку для подкастів, яка спочатку була доступною лише на території США. Також у серпні 2022-го Twitter оголосив, що інтегрує подкасти у свою платформу як частину нової вкладки Spaces. Крім цього, минулого року музичний стримінговий сервіс Spotify запустив в Україні подкасти.

Фото: Alvaro Reyes / Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду