YouTube прибере застарілий формат реклами

YouTube прибере застарілий формат реклами

12:42,
8 Березня 2023
2141

YouTube прибере застарілий формат реклами

12:42,
8 Березня 2023
2141
YouTube прибере застарілий формат реклами
YouTube прибере застарілий формат реклами
Рекламні банери перестануть затуляти частину відео під час перегляду з комп’ютерів.

Відеосервіс YouTube відмовиться від реклами формату Overlay, коли під час перегляду відео на комп’ютерах рекламний банер затуляє нижню частину вікна. Остаточно попрощаються із таким типом реклами з 6 квітня, повідомила команда сервісу.

«Оголошення, що накладаються, – це застарілий формат оголошень, який показується лише на настільних комп’ютерах і заважає глядачам», – зазначено в повідомленні.

Команда YouTube вважає, що відмова від такого типу рекламних дозволить покращити рівень взаємодії із глядачами.

«Ми очікуємо обмеженого впливу на більшість творців, оскільки зацікавленість переходить на інші формати оголошень», – зазначили творці сервісу.

Відтак з 6 квітня рекламу формату Overlay приберуть і з YouTube Studio – платформи для розвитку авторських YouTube-каналів.

Нагадаємо, в YouTube з'явилася можливість проводити спільні прямі трансляції. Також  YouTube планує дозволити тисячам творців контенту додавати багатомовний дубляж у своїх роликах.

Фото: viewership.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду