В Україні можна передплатити Twitter Blue

В Україні можна передплатити Twitter Blue

16:50,
24 Березня 2023
1705

В Україні можна передплатити Twitter Blue

16:50,
24 Березня 2023
1705
В Україні можна передплатити Twitter Blue
В Україні можна передплатити Twitter Blue
1 квітня у Twitter приберуть застарілі позначки з профілів користувачів.

Наступного тижня Twitter почне видаляти застарілі перевірені позначки з облікових записів користувачів, оскільки готується запровадити модель роботи, за якої такий статус матимуть лише платні передплатники та учасники схвалених організацій. Про це повідомило агенство Bloomberg.

У четвер компанія у твіті повідомила, що перехід до скасування перевірки застарілих даних почнеться 1 квітня.

Це одна з перших змін у політиці, оголошених Ілоном Маском після придбання ним соціальної мережі. Twitter зробив блакитну галочку підтвердження основною особливістю своєї пропозиції підписки на Twitter Blue. Її запустили у грудні 2022 року.

На сьогодні Twitter Blue доступна у близько 50 країнах світу, зокрема й в Україні.

Тепер охочі можуть вільно оплатити тариф карткою українсько банку, без необхідності використання сервісу VPN для обходу регіональних обмежень.

У додатку вартість місячної передплати Twitter Blue становить 406 гривень, а річної — 4245. У вебверсії — 8 доларів за місяць на місяць та 84 доларів за рік.

Відповідно до умов підписки, користувачі Twitter Blue можуть отримати «офіційну» блакитну позначку, вищий рейтинг у відповідях та пошуку, удвічі менше реклами в стрічці, можливість публікування довших відео та створення повідомлень довжиною до 4 тисяч символів, а також першочерговий доступ до нових функцій, які зявлятимуться у подальшому.

Нагадаємо, Ілон Маск пообіцяв, що 31 березня Twitter відкриє весь код, який соцмережа використовує для рекомендацій твітів.

Фото: TwitterBlue

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду