Microsoft планує видалити Twitter з інструментів для рекламодавців

Microsoft планує видалити Twitter з інструментів для рекламодавців

12:50,
20 Квітня 2023
1589

Microsoft планує видалити Twitter з інструментів для рекламодавців

12:50,
20 Квітня 2023
1589
Microsoft планує видалити Twitter з інструментів для рекламодавців
Microsoft планує видалити Twitter з інструментів для рекламодавців
Ілон Маск хоче позиватися через це із Microsoft.

Керівник Twitter Ілон Маск заявив, що може подати до суду на корпорацію Microsoft. Він підозрює технологічного гіганта у використанні даних його соціальної мережі без дозволу, повідомило ВВС.

«Вони незаконно тренувалися, використовуючи дані Twitter. Час судових процесів», — написав Маск у Twitter.

В окремому твіті, що стосувався обговорення даних платформи соціальних мереж, Ілон Маск зазначив, що він «відкритий для ідей».

«Але викрадання бази даних Twitter, її демонетизація (видалення реклами), а потім продаж наших даних іншим — це не виграшне рішення», — додав він.

Таким чином він відреагував на намір Microsoft видалити Twitter зі своєї корпоративної рекламної платформи.

Microsoft повідомила про намір припинити з 25 квітня доступ до Twitter для рекламодавців, які використовують інструмент управління соцмережами від Microsoft Smart Campaigns з Multi-platform 19 квітня.

Таке рішення ухвалили після того, як місяць тому Twitter оголосив ціни на нову версію свого API, повідомив The Engadget. Сама компанія не розкривала вартість для корпоративних клієнтів. Проте видання Wired раніше повідомляло, що найдешевший доступний для них пакет коштує 42 000 доларів на місяць.

Рішення Microsoft означає, що рекламодавці більше не зможуть використовувати її інструмент для створення, управління або планування твітів, а також для перегляду минулих публікацій і залученості.

У своїй заяві Microsoft зазначила, що Facebook, Instagram та LinkedIn залишаться доступними.

Нагадаємо, У Білому домі заявили, що не планує платити за підписку на Twitter Blue, щоб офіційні профілі його співробітників у Twitter далі мали верифікацію.

Видання The New York Times також відмовилося купувати сині галочки у Twitter.

Фото: Рexels

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду