У твіттері з'явився лічильник переглядів твітів

У твіттері з'явився лічильник переглядів твітів

11:19,
23 Грудня 2022
1867

У твіттері з'явився лічильник переглядів твітів

11:19,
23 Грудня 2022
1867
У твіттері з'явився лічильник переглядів твітів
У твіттері з'явився лічильник переглядів твітів
Ілон Маск зазначив, що це продемонструє, наскільки соцмережа живіша, ніж може здатися.

У соцмережі «Твіттер» зʼявився лічільник переглядів твітів. Про це повідомив власник компанії Ілон Маск.

«Твіттер запускає підрахунок переглядів, щоб ви могли бачити, скільки разів переглядали твіт! Це нормально уже діє для відео», — написав Маск.

За його словами, це продемонструє, наскільки твіттер живіший, ніж може здатися. Маск підрахував, що понад 90% користувачів читають твіттер, але не пишуть твіти, не відповідають і не лайкають, оскільки їхні дії побачать інші користувачі.

Також Маск повідомив, що твіттер допрацює функцію підрахунку переглядів і дозволить користувачам за бажання відключати її.

Нагадаємо, Ілон Маск придбав твіттер на початку жовтня. Відразу розпочав серію радикальних змін в компанії. Зокрема, звільнив топменеджмент і правління, а також приблизно половину працівників.

Особливу увагу користувачів привернула ідея Маска продавати сині галочки верифікації. Також соцмережа відмовилася від політики протидії дезінформації щодо COVID-19.

У Євросоюзі стурбовані політикою твіттера під керівництвом Маска. ЄС пригрозив йому, що мережу можуть оштрафувати чи навіть заблокувати на території Євросоюзу у разі недотримання правил модерації контенту. Президентка Європарламенту Роберта Мецола 19 грудня запросила Маска прибути до Брюсселя для «відвертого публічного обміну думками» із законодавцями.

15 грудня твіттер заблокував профілі кількох журналістів, які працюють у провідних американських медіа. Це відбулося наступного дня після того, як Маск оголосив, що в соцмережі більше не можна буде розміщувати інформацію про поточне місце перебування людей. 17 грудня Маск повідомив, що акаунти журналістів відновлять.

19 грудня Ілон Маск запустив у твіттері опитування, чи варто йому піти з посади керівника компанії. Більшість користувачів проголосували «так». 

21 грудня він повідомив, що залишить посаду гендиректора компанії, щойно знайде відповідну заміну, і керуватиме надалі технічним блоком соцмережі.

Фото: Pixabay

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду