Twitter видалив мем Doge з інтерфейсу

Twitter видалив мем Doge з інтерфейсу

15:12,
7 Квітня 2023
1827

Twitter видалив мем Doge з інтерфейсу

15:12,
7 Квітня 2023
1827
Twitter видалив мем Doge з інтерфейсу
Twitter видалив мем Doge з інтерфейсу
Курс криптовалюти Dogecoin знизився на 9%.

Курс криптовалюти Dogecoin знизився на 9% після того, як Twitter прибрав зображення мемного собаки Doge з головної іконки. Про це повідомило агенство Bloomberg.

Деякі користувачі Twitter почали помічати, що на головній сторінці соціальної мережі знову з'явився логотип із зображенням синьої пташки.

Dogecoin впав до 8,4 цента порівняно з максимумом 10,5 цента, якого він досяг у понеділок після повернення у Twitter основного логотипа.

Причини зміни логотипа у Twitter не прокоментували. Проте відомо, що власник Twitter Ілон Маск давно є прихильником криптовалюти Dogecoin. Крім промоційних активностей у Twitter за його участі, Dogecoin можна розраховуватися за поставки у Tesla Inc — іншій компанії, яку очолює Маск.

Нагадаємо, мем Doge в інтерфейсі Twitter з'явився 3 квітня, за добу курс Dogecoin підстрибнув на 25%.

Фото: Pexels

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду