Meta тестує платну верифікацію для Facebook та Instagram

Meta тестує платну верифікацію для Facebook та Instagram

19:49,
20 Лютого 2023
2573

Meta тестує платну верифікацію для Facebook та Instagram

19:49,
20 Лютого 2023
2573
Meta тестує платну верифікацію для Facebook та Instagram
Meta тестує платну верифікацію для Facebook та Instagram
Щомісячна підписка Meta Verified коштуватиме від 11,99 доларів на місяць в інтернеті або 14,99 доларів на місяць для систем iOS і Android.

19 лютого Meta Platforms оголосила про тестування послуги щомісячної підписки Meta Verified. Вона дозволить користувачам підтверджувати свої облікові записи за допомогою державного посвідчення особи та отримувати синій значок. Про це написало видання Reuters.

Пакет підписки для Instagram і Facebook також містить додатковий захист від крадіжок особистості. Його ціна сягне від 11,99 доларів щомісяця в інтернеті або 14,99 доларів для систем iOS і Android.

Як зазначили у виданні, Meta Verified вперше впровадять в Австралії та Новій Зеландії цього тижня. Пізніше відбудеться поступовий запуск і в інших країнах.

Раніше також компанія Twitter повідомила своїм співробітникам, що синя галочка у мережі коштуватиме 11 доларів на місяць, якщо користувачі робитимуть оплату через застосунок на iOS. Для всіх інших позначка верифікації обійдеться лише у $8.

Нагадаємо, 2 лютого акції компанії Meta Platforms злетіли більш ніж на 20% після успішного квартального звіту та оголошення про плани зробити компанію більш економною і ефективною. А статки керівника Meta Марка Цукерберга підскочили на 12,5 млрд доларів, що стало найбільшим одноденним зростанням його статків.

Раніше, за даними Insider, звільняючи понад 11 тисяч працівників у листопаді 2022 року, Meta могла витратити по 88 тисяч доларів на людину.

Також MediaSapiens повідомляв про те, що Meta почала втрачати українських користувачів: за рік з Facebook пішли 2,05 мільйона українців, а з Instagram  4,1 мільйона. 

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду