TikTok запроваджує вікову класифікацію контенту

TikTok запроваджує вікову класифікацію контенту

19:25,
13 Липня 2022
1789

TikTok запроваджує вікову класифікацію контенту

19:25,
13 Липня 2022
1789
TikTok запроваджує вікову класифікацію контенту
TikTok запроваджує вікову класифікацію контенту
Платформа відеофайлів та онлайн-трансляцій запропонувала нові інструменти модерації та фільтрації.

TikTok розробив нову систему «Рівні вмісту», яка обмежуватиме підліткам від 13 до 17 років перегляд деяких видів контенту. Про це повідомляє TechCrunch.

Попри те, що контент для дорослих у TikTok заборонено, платформа вважає, що інколи він може містити «складні теми, які розповідають про особистий досвід або реальні події, призначені для старшої аудиторії». Система рівнів вмісту працюватиме, щоб класифікувати цей контент і призначити оцінку зрілості — так, як це відбувається у фільмах чи відеоіграх. З часом систему планують розширити, щоб запропонувати параметри фільтрації для всієї спільноти, а не лише для підлітків.

Окрім того, TikTok запропонував новий рівень контролю над сторінкою For You. Користувачі отримали змогу вказувати конкретні слова або хештеги, які їх не цікавлять, і програма буде автоматично відфільтровувати відповідні відео з рекомендованих. У такий спосіб, наприклад, можна взагалі позбутися контенту про йогу чи кулінарію або деталізувати фільтр і заборонити кулінарні ролики лише з використанням певних продуктів.

За словами компанії, нові функції TikTok з’являться найближчими тижнями.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що TikTok позначив контент російських державних ЗМІ. Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну платформа посилила заходи безпеки та протидії дезінформації.

Фото: TikTok

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду