TikTok пропонує постити відео у Facebook та Instagram

TikTok пропонує постити відео у Facebook та Instagram

13:35,
18 Серпня 2022
3003

TikTok пропонує постити відео у Facebook та Instagram

13:35,
18 Серпня 2022
3003
TikTok пропонує постити відео у Facebook та Instagram
TikTok пропонує постити відео у Facebook та Instagram
Нова функція може бути способом для тіктокерів охопити підписників, які частіше користуються іншими популярними соціальними мережами.

TikTok запускає нову функцію обміну, яка дозволить користувачам публікувати свої історії TikTok в соціальних мережах, включаючи Facebook та Instagram. Про це повідомляє TechCrunch. Сервіс тестував цю функцію з минулого року, а зараз почав розгортати її для широкого кола користувачів.

Раніше користувачі могли ділитися своїми історіями TikTok лише з друзями на платформі, торкнувшись зображення свого профілю на аркуші спільного доступу, який з’являється, коли ви клацаєте меню з трьома крапками в історії. Той самий інтерфейс також дозволяє користувачам зберігати відео на своєму пристрої, видаляти його або змінювати налаштування конфіденційності. Тепер ця опція спільного доступу включатиме низку популярних соціальних додатків (Reddit, Facebook, Instagram та Instagram Stories), а також опцію копіювання посилання на відео.

Нова функція не включає можливість перехресного розміщення на Facebook Reels або Instagram Reels. Мова йде про поширення історій TikTok, а не відео TikTok. Історії можуть складатися зі статичних зображень або відео, як і на інших соціальних платформах.

Історії TikTok зазвичай складаються з випадкових чи особистих публікацій або запитань і відповідей між автором і шанувальниками (наприклад, «Запитайте мене про все») — той самий вміст, який користувачі часто бачать на Instagram Stories.  

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що застосунок Facebook принципово змінив стрічку, щоб конкурувати з TikTok.

Фото: Anton/ Рexels

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду