TikTok встановить для неповнолітніх щоденні ліміти використання

TikTok встановить для неповнолітніх щоденні ліміти використання

16:36,
3 Березня 2023
1897

TikTok встановить для неповнолітніх щоденні ліміти використання

16:36,
3 Березня 2023
1897
TikTok встановить для неповнолітніх щоденні ліміти використання
TikTok встановить для неповнолітніх щоденні ліміти використання
Користувачі до 18 ркоів зможуть користуватись мережею 60 хвилин, після чого потрібно буде ввести пароль.

Найближчим часом кожен обліковий запис користувача TikTok віком до 18 років отримає щоденний ліміт використання у 60 хвилин. Функція діятиме за замовчуванням, пише Associated Press.

Від 2021 року в Китаї, де раніше базувалася материнська компанія TikTok ByteDance, діє правило, що дозволяє неповнолітнім грати в онлайн-ігри лише одну годину на день і лише по пʼятницях, вихідних і державних святах. Так влада КНР намагається приборкати інтернет-залежність.

Коли користувач вичерпає щоденний ліміт, соцмережа запропонує йому ввести пароль і прийняти «активне рішення» продовжувати перегляд.

Для облікових записів, які належать дітям молодшим за 13 років, пароль мають встановити батьки або опікуни — це дозволить додати до 60-хвилинного ліміту ще пів години.

Платформа TikTok також запустить нагадування про сон. Час можна встановити самостійно. Коли настане час спати, спливаюче вікно нагадає користувачеві, що треба вийти з застосунку.

За словами представників TikTok, ідея встановити 60-хвилинний ліміт використання для неповнолітніх виникла у консультаціях з науковцями та експертами Digital Wellness Lab у Бостонській дитячій лікарні.

Нагадаємо, нещодавно TikTok повідомив, що розробляє інструмент, який дозволить батькам заборонити своїм дітям переглядати вміст, що містить певні слова або хештеги. 

Раніше TikTok розробив нову систему «Рівні вмісту», яка обмежуватиме підліткам від 13 до 17 років перегляд деяких видів контенту. 

Фото: unsplash

TikTok said it came up with the 60-minute threshold by consulting academic research and experts from the Digital Wellness Lab at Boston Children’s Hospital.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду